Erik Holck Hansen, ny chef for job- og virksomhedsservice i Norddjurs Kommune

Erik Holck Hansen, ny chef for job- og virksomhedsservice i Norddjurs Kommune

Navne:

Ny chef flytter "mod Djursland"

Norddjurs Kommune har ansat ny chef for job- og virksomhedsservice, der vil slå sig ned på Djursland

Af
Af Lars Norman Thomsen

Det er ingen hemmelighed, at der er politisk opmærksomhed på i Norddjurs Kommune, at ledende medarbejdere i forvaltningen, herunder direktionen ikke bor i kommunen.

Derfor må det glæde de pågældende politikere, at den nyansatte chef for job- og virksomhedsservice, Erik Holck Hansen, 55, planlægger at flytte fra den nuværende bopæl i Skovlunde "mod Djursland", som det hedder i den udsendte pressemeddelelse fra Norddjurs Kommune.

Det kan kun tolkes som, at den ny chef i det mindste bosætter sig et sted på Djursland.

Job- og virksomhedsservice er en afdeling under arbejdsmarkedsområdet, som varetager samarbejdet med virksomhederne om rekruttering og jobformidling samt rådgiver og vejleder ledige borgere.

Selvstændig konsulent

Erik Holck Hansen kommer fra en stilling som selvstændig konsulent med opgaver indenfor beskæftigelse, ledelsessparring med mere.

Som konsulent har han derudover været medforfatter til en lærebog om beskæftigelsespolitik og socialt arbejde.

Han har ledelseserfaring på arbejdsmarkedsområdet og har tidligere været ansat som chef i blandt andet Arbejdsmarkedsstyrelsen og ved Ballerup Kommune, som jobcenterchef.
Han er oprindeligt uddannet cand. jur. ved Aarhus Universitet.

Han afløser Alice Krogh, som gik på pension 1. december 2015.

Kommunikationsrådgiver

På LinkedIn tilføjer den ny chef blandt andet følgende:

"Jeg har som chef for sekretariatet haft ansvaret for kommunikationen i Arbejdsmarkedsstyrelsen, herunder presse, hjemmeside, forandringskommunikation, krisekommunikation, medielobbyisme, opbygning af netværk blandt journalister, PA og medietræning. Jeg er certificeret som strategisk kommunikationsrådgiver."

Publiceret 28 January 2016 21:28