ÅHGs assistenttræner Carsten Vikkelsø Jensen har stor respekt for Nørre Djurs HKs højre angrebsside med Simon 'Ø' Østergaard (3) og Nicolaj Danefeld Hansen (i baggrunden tv.)

ÅHGs assistenttræner Carsten Vikkelsø Jensen har stor respekt for Nørre Djurs HKs højre angrebsside med Simon 'Ø' Østergaard (3) og Nicolaj Danefeld Hansen (i baggrunden tv.)

LOKALDERBY:

Nørre Djurs HK vil blæse ÅHG ud af Grenaa Idrætscenter

ÅHGs trænerassistent Carsten Vikkelsø Jensen har fokus på Nørre Djurs HKs kontrafase og meget målsøgende højre angrebsside

Af
Af Lars Norman Thomsen

?"Vi skal være der på lørdag fra start, ellers bliver vi blæst ud af Grenaa Idrætscenter, for Nørre Djurs HK vil forsøge at slå os på fart og ved at komme over stepperne, og så kæmper og slås de," siger ÅHGs assistenttræner Carsten Vikkelsø Jensen om lørdagens modstander.

"Forsvarsmæssigt afhænger meget af Jeppe Viinberg. Han spiller altid lige til grænsen, og hans erfaring fra Ligaen er uvurderlig for Nørre Djurs HK. I de perioder, hvor han skal ud og have et hvil på bænken, skal vi vide at slå til, for han er 50 procent af deres forsvar," vurderer ÅHGs assistenttræner.

Stærk højre side

Carsten Vikkelsø Jensen har naturligvis også lagt mærke til, at mange af Nørre Djurs HKs mål i denne sæson står der højresiden på: Simon 'Ø' Østergaard og Nicolaj Danefeld Hansen.

"Nicolaj er qua sin erfaring fra Ligaen outstanding, men også Simon har imponeret mig. Han er virkelig gået frem og har et imponerende skudrepertoire. Samtidig er han tydeligvis blevet modnet, og netop de to og deres sammenspil, skal vi have lukket ned, hvis vi skal vinde."

Carsten Vikkelsø Jensen har også noteret sig, at stregspillerne Jeppe Viinberg og unge Mikas Korsgaard Christensen har været store aktiver i denne sæson.

"Vi skal forhindre indspil til de to, men det bliver en vanskelig opgave, for de er dygtige til at bevæge sig i de rigtige huller og slå til, når man mindst venter det."

"Til gengæld tror jeg på, at vi kan dæmme op for Nørre Djurs HKs stationære spil. Her er de tydeligvis hæmmet af manglen på en skytte? og derfor meget afhængige af gennembrud. Vi har også bemærket, at der ikke bliver scoret ret meget fra deres venstre side, så jeg føler, at vi er godt forberedte på dem, men jeg har stor respekt for Nørre Djurs HK, og det de har præsteret hidtil i denne sæson som nyoprykker."

"Vi glæder os"

Nørre Djurs HKs holdleder Jakob Lunøe forsikrer, at Gles-borg-klubben glæder sig til at spille i en tændt atmosfære i Grenaa Idrætscenter med forhåbentlig 800-1000 mennesker på lægterne.

"Vi kommer med god selvtillid efter, at vi fik det ene point mod Viby i weekenden," siger holdlederen, der er helt enig med Carsten Vikkelsø Jensen i, at Nørre Djurs HK har planer om at slå turboen til.

"Hele vores spil er jo meget baseret på høj fart, og når vi har succes med det, er vi svære at stoppe."

Jakob Lunøe fremhæver ÅHGs stærke målmandsduo som et holdets største aktiver.

"De er dygtige, og det kræver høj koncentration af skytterne for at passere dem i målet."?

"Men ellers bruger vi de næste to træninger på os selv og til at få finjusteret en række ting i både forsvaret og angrebet, så vi kommer til Grenaa på lørdag klar til at lave et brag af en kamp."

Publiceret 28 January 2016 06:00