KFUM's Soldaterhjem i Høvelte. Arkivfoto.

KFUM's Soldaterhjem i Høvelte. Arkivfoto.

Ørsted:

Genbrug til fordel for soldater og veteraner

Foredrag om KFUMs Soldatermission, som også får overskuddet fra uge 4

I uge 4 går overskuddet fra Genbrugsen i Ørsted til KFUMs Soldatermission, der står bag fjorten Soldaterhjem i Danmark. Ved de fem af dem er der SoldaterRekreation, hvor veteraner kan bo.

KFUMs Soldatermission har i de seneste år i stigende grad haft fokus på veteraner. I takt med at danske soldater er kommet hjem fra internationale missioner med ar på krop og sjæl, har KFUM bygget Rekreationsboliger, hvor veteraner kan bo i op til ét år. Hver aften er der aftensang på alle soldaterhjem, hvor soldaterne i øvrigt kan se film, spille og købe mad og alkoholfrie drikkevarer.

Foredrag om KFUMs Soldatermission

Genbrugsen i Ørsted er en selvejende institution med Rougsø-Sønderhald Y's Men og Rougsø KFUM og KFUK som bagland. Overskuddet går til forskellige kirkelige og sociale formål.
Som nævnt går overskuddet i uge 4 til KFUMs Soldatermission. Det fortæller landssekretær Bjarke Friis om i et foredrag onsdag 27. januar klokken 18 i Genbrugsen for butikkens medarbejdere og andre interesserede. Der er fællesspisning, og alle er velkomne.

Publiceret 25 January 2016 13:00