Else Søjmark.

Else Søjmark.

Debat:

Det klæder dig ikke, Mads Nikolajsen

Af Else Søjmark (A), formand Kultur- og Udviklingsudvalget og Kulturring Østjylland:

"Mads Nikolajsen (MN) burde tage ansvar for det budgetforlig SF selv er en del af. Han vælger i stedet at fortsætte med at køre teatersagen op i medierne og profilere sig på bekostning af Kultur- og Udviklingsudvalget. Det skuffer mig, at han også retter personlige angreb, når han i stedet burde have erkendt, at påstande om manglende oplysninger og tavshed ikke holder vand. 
Lad det for sidste gang stå helt klart, at jeg gerne havde set en teaterfestival i Norddjurs, hvis midlerne var fundet i budgetforliget. Det blev de ikke, og Kultur- og Udviklingsudvalget kan ikke selv finansiere festivalen, tilbud eller ej. Lad det også stå helt klart, at udvalget grundigt drøftede forslaget om den ”nye og billigere”, men også meget barberede løsning på 660.000 kroner, som MN taler om, og at vi fastholdt et nej på grund af manglende finansieringsmulighed. MN's indlæg fortæller i øvrigt intet om de besparelser udvalget skal gennemføre blandt andet på biblioteksområdet. 
Det ville klæde MN at udvise samarbejdsvilje og respektere beslutninger, han selv er en del af i stedet for at benytte sagen til profilering for åbent tæppe." 

Publiceret 19 January 2016 10:03