Ryomgård:

Kendt kopiband skal genoplive Påskebal

Folk med tilknytning til IF Midtdjurs inviterer til Påskebal med Peter & De Andre Kopier

Af
Af Martin Schultz

De engang så populære halballer i Midtdjurshallen i Ryomgård står til at blive genoplivet.
I hvert fald hvis det står til Mickey Nørgaard, som er frivillig træner og leder i IF Midtdjurs, og klubhusbestyrer Laila Rygaard fra IFM's klubhus i Ryomgård.
De to er med i IFM's sommerfestudvalg og har set muligheden for Skærtorsdag 24. marts at genoplive tidligere tiders Påskebal med det kendte Gasolin og Kim Larsen kopiband Peter & De Andre Kopier på scenen.
”Vi var i kontakt med bandet omkring vores sommerfest, men de passer bedre til et halbal. Derfra opstod idéen til at hyre dem til at komme og spille til et Påskebal,” siger Mickey Nørgaard, som håber på 500-600 deltagere i Midtdjurshallen Skærtorsdag.

Rabat på billetten frem til 1. marts

Arrangørerne starter ballet kl. 21.00, hvor der er DJ underholdning frem til kl. 22.00
Så går Peter & De Andre Kopier på scenen for at spille kendte sange fra Gasolin og Kim Larsens repertoire.
”Bandet spiller tre sæt, og derefter underholder vores DJ frem til kl. 03.00,” fortæller Mickey Nørgaard.
Unge under 16 år har ikke adgang til Påskeballet, og der kræves billedlegitimation for at komme ind og for at købe spiritus, som kun sælges til unge, som er fyldt 18 år.
Prisen for at komme ind er 130 kr., men man kan frem til 1. marts købe en adgangsbillet til Påskeballet for 100 kr. i IFM's klubhus.

Halballer var engang en god indtægtskilde

Der har gennem årene været holdt adskillige halballer i Midtdjurshallen, og gennem en årrække skovlede IFM's støtteforening ”Støtten” penge ind til IF Midtdjurs' idrætsaktiviteter ved at holde halballer til både jul, påske og efterår.
Men siden er interessen for halballer dalet støt, og der er kun få tilbage af slagsen på Djursland, blandt andet juleballerne i Kolind og Allingåbro.
Mickey Nørgaard forventer, at frivillige fra IFM's netværk vil hjælpe til med de praktiske opgaver omkring afviklingen af Påskeballet.
Et eventuelt overskud skal bruges til idrætsaktiviteter i IF Midtdjurs.

Publiceret 13 January 2016 12:04