Motionssøndag:

Grøn, blå, rød eller sort?

Lions Club Midtdjurs og Kræftens Bekæmpelse inviterer atter på en frisk nyårsmotionstur søndag på kløverstierne i Kolind

Af
Af Lars Norman Thomsen

Der bliver startsted og målstreg ved Byhallen i Kolind, når Lions Club Midtdjurs gentager sidste års succes med et stort nytårsmotions-arrangement.

Søndag 17. januar kan man vælge en af de mange kløverstier, som passer bedst i forhold til længde og ens temperament. Stierne var en del af udkommet af byfornyelsesprojektet i Kolind.

Den grønne rute er på 2,5 kilometer, den blå på 5, den røde på 7,5 og den sorte er på 13,8 kilometer. Man kan frit vælge om man vil gå, løbe, cykle, gå med stave, gå med barnevogn eller løbe på løbehjul. Af sikkerhedshensyn vil cyklisterne blive sendt af sted først.

Byhallen har stillet lokaler til rådighed. Herfra serveres varme og kolde drikke til motionisterne. Desuden har flere forretninger fra byerne i det gamle Midtdjurs leveret sponsorgaver, som der trækkes lod om ved løbets afslutning.

Overskuddet ved arrangementet går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling og til Lions Clubs lokale, humanitære og velgørende formål.

  • Motionstur søndag 17. januar 2016
  • Startsted: Byhallen Kolind
  • Afgang: Klokken 13
  • Arrangører: Lions Club Midtdjurs og Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling

Publiceret 13 January 2016 21:06