En rutineret mand i optikerbranchen, Jesper Nørgaard, startede ved årsskiftet som ny butikschef hos Profil Optik Hornslet

En rutineret mand i optikerbranchen, Jesper Nørgaard, startede ved årsskiftet som ny butikschef hos Profil Optik Hornslet

Erhverv:

Ny butikschef hos Profil Optik i Hornslet

Et kendt ansigt i optikerbranchen har overtaget styrepinden i butikken i Hornslet

Af
Af Lars Norman Thomsen

?Optometrist Jesper Nørgaard er 1. januar 2016 tiltrådt som butikschef hos Profil Optik i Hornslet.

Jesper Nørgaard, 43, er et kendt ansigt i Profil Optik kæden i Aarhus og i optikerbranchen i øvrigt.

Han blev, efter endt uddannelse hos Qvist Briller i Søndergade, i 1999 ansat hos Profil Optik Brøbecher i Ryesgade, hvor han har virket indtil 31. december 2015.

Gennem årene har Jesper Nørgaard specialiseret sig i problemløsninger inden for samsyn, dobbeltsyn og kontaktlinser. Dertil har han en bred erfaring i løsning af mere almindelige synsproblemer.

Organisationsmenneske

I kraft af sin faglige profil og sit engagement samt sin mangeårige erfaring er Jesper Nørgaard formand for Dansk Optikerforening vest for Storebælt og bestyrelsesmedlem i landsforeningens FNS – Forum for Neurooptometrisk Synstræning.
Han er foreningens repræsentant i uddannelsesudvalget hos Erhvervsakademiet Dania i Randers.
Endelig sidder han i hovedbestyrelsen for Serviceforbundet, Urmagernes og Optikernes Landssammenslutning, og er bestyrelsesmedlem i Optikernes Kompetenceudviklingsfond.

Den nyudnævnte butikschef er gift med Gitte Nørgaard, som også er optometrist og medejer af Klinik DineØjne.dk i Egå, der arbejder med problemløsninger inden for synstræning, motorik og indlæring.
Jesper Nørgaard er bosat i Skæring med sin familie, der også omfatter Signe på 10 år og tvillingerne Laura og Valdemar på 11 år.

Publiceret 12 January 2016 11:55