Hornslets unge målmand Amalie Aagaard var med en flot præstation med til at sikre Hornslet en sejr over Hasle KFUM.

Hornslets unge målmand Amalie Aagaard var med en flot præstation med til at sikre Hornslet en sejr over Hasle KFUM.

Divisionshåndbold:

Hornslet IF lagde topholdet ned i brandkamp

Sæsonens hidtil bedste spil sikrede Hornslet IF en sejr på 26-25 på udebane over topholdet Hasle KFUM i 3. division

Af
Af Martin Schultz

Hornslet IF's håndbolddamer i 3. division fik en forrygende start, da turneringen i weekenden gik i gang efter en lang julepause.
Hornslet IF var på en svær opgave lørdag eftermiddag i Haslehallen mod rækkens suveræne tophold Hasle KFUM, men pigerne spillede ifølge træner Max Christensen i perioder det bedste håndbold i denne sæson og vandt en overraskende sejr på 26-25 over topholdet.
”Det var en stor forløsning og der var jubel efter sejren,” siger Max Christensen, hvis hold med den smalle sejr fik revanche for nederlaget i sæsonens første kamp, hvor Hasle KFUM kørte hjemmeholdet over med 30-19 i Hornslethallerne.
Men siden har Hornslet IF rejst sig, og med de allerfleste spillere fit for fight kan Max Christensen og hans team stille med et hold, som kan spille op med de allerbedste hold i rækken.
”Vi har alle spillere klar på nær Mia Nielsen, som stadig er skadet, og Mathilde Kahr, som er i lykkelige omstændigheder,” siger Max Christensen, som har set sit hold hæve niveauet gennem hele efteråret og nu har etableret sig blandt rækkens bedste hold.
”En top tre placering er vores målsætning i denne sæson,” siger Max Christensen.

Hornslet IF holdt hovedet koldt

Hornslet spillede forrygende de første 20 minutter, hvor holdet bragte sig foran med syv mål og på et tidspunkt var foran med 12-5.
”I den periode spillede vi det bedste spil, vi endnu har vist i denne sæson,” siger Max Christensen.
Hjemmeholdet kom mere med i kampen, men Hornslet IF kunne gå til pausen med en føring på 13-9.
Men kampen vendte i 2. halvleg, hvor Hasle KFUM kom stærkt ud efter pausen og fik holdt Hornslet IF's scoringer nede. Midt i 2. halvleg var kampen vendt, og Hornslet IF var kommet bagud med to mål.
”Men spillerne holdt hovedet koldt og holdt vores aftaler. Vi spillede lidt anderledes og fandt den formation, som var i stand til at finde løsningerne,” siger Max Christensen.
Hornslet IF fik vendt kampen igen og kom op på uafgjort, da Simone Handberg med halvandet minut igen på en kontra bragte Hornslet IF foran med 26-25.
”De sidste otte minutter spillede vi stensikkert i forsvaret. Hasle KFUM havde bolden i det sidste angreb, men vi afviste dem, og de smed bolden udover sidelinjen med ti sekunder igen,” siger Max Christensen.

Leverede en helstøbt holdpræstation

Max Christensen giver store roser til hele sit hold.
”Det var en helstøbt holdpræstation, hvor alle bød ind og hvor alle var med på banen,” siger Max Christensen, som roser sine to målmænd Maria Pape og Amalie Aagaard for fremragende spil.
”I starten af kampen var Maria Møller og Linda Assing godt spillende, og i slutningen af kampen var Maja Hentze Andersen og Simone Handberg gode, mens Emilie Gammelvind Sørensen ydede en fin forsvarsindsats. Men det er svært at fremhæve nogen, hvor hele holdet spillede en flot kamp,” siger Max Christensen.
Efter en længere julepause er der nu fuld tryk på programmet med en pokalkamp mod VRI fra samme række på hjemmebane torsdag aften kl. 20.00 inden Horsens HK søndag eftermiddag kl. 16.15 kommer på besøg i Hornslethallerne i den næste turneringskamp.

KAMPFAKTA

3. Division Damer, Pulje 3
Hasle KFUM – Hornslet IF 25-26 (9-13)
Lørdag 9. januar kl. 16.15 i Haslehallen

Målscorere for Hornslet IF:
Maria Møller: 6
Maja Hentze Andersen: 6
Simone Handberg Pedersen: 4
Linda Assing Christensen: 4
Ann Ørum Christensen: 2
Mai Søgaard Bang: 2
Emilie Gammelvind Sørensen: 2

Hornslet IF' s holdopstilling:
Maria Pape Andersen
Maja Hentze Andersen
Mai Søgaard Bang
Katrine Beedholm
Julie Kristine Svendsen
Maria Møller
Emilie Gammelvind Sørensen
Ann Ørum Christensen
Simone Handberg Pedersen
Amalie Aagaard
Linda Assing Christensen

Publiceret 12 January 2016 11:21