Leif Lahn Jensen forlod 2015 med en hæder: Årets østjyske Nytårstorsk. Hædren kom fra gruppen bag ‘Lufthavn til Aarhus’.

Leif Lahn Jensen forlod 2015 med en hæder: Årets østjyske Nytårstorsk. Hædren kom fra gruppen bag ‘Lufthavn til Aarhus’.

Hæder:

Nytårstorsk til Leif Lahn Jensen

Facebook-gruppen ‘Lufthavn til Århus’ betænkte MF’eren fra Grenaa med en østjysk nytårspris

Af
Af Lars Norman Thomsen

“En sjov ting og rart, at man bliver hørt, når man mener noget,” siger Leif Lahn Jensen (S), medlem af Folketinget som repræsentant for Djurskredsen, efter, at Facebook-gruppen ‘Lufthavn til Århus' på kanten til 2016 hædrede ham med årets østjyske Nytårstorsk.

“Leif Lahn Jensen (S) fra Djurskredsen er vinderen med det suverænt bedste forslag til at redde Østjyllands manglende lufthavnsbetjening. Lufthavn til Aarhus ønsker stort tillykke med den fornemme pris,” kan man læse på ‘Lufthavn til Århus' side på Facebook.

Det forslag, som gruppen henviser til, stod at læse i en artikel i Lokalavisen 29. maj 2015 under valgkampen, og lød i sin fulde længde: “Der er ingen minister, hverken rød eller blå, der vil gå ind i dette. Hvem vil gøre det, når der bare tages kunder fra andre lufthavne. Lad os nu snakke pænt om lufthavnen i Stabrand, så skal vi nok få den til at blive velfungerende, og lad os så få den motorvej ført dertil.”

Det er særligt formuleringen: “ Lad os nu snakke pænt om lufthavnen i Stabrand, så skal vi nok få den til at blive velfungerende, og lad os så få den motorvej ført dertil,” som ‘Lufthavn til Århus' er faldet for.

Publiceret 05 January 2016 14:49