Kasper Hansen kom ind fra bænken denne gang og præsterede flere gode redninger efter pausen. Foto: Lars Norman Thomsen

Kasper Hansen kom ind fra bænken denne gang og præsterede flere gode redninger efter pausen. Foto: Lars Norman Thomsen

Divisionshåndbold:

Nørre Djurs HK i menneskehænder mod stærke Skovbakken

Der var fysikken og trykket til forskel i onsdagens opgør i Nørre Djurs Hallen, som de velspillende århusianere vandt med 27-19

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nørre Djurs HKs håndboldherrer i 3. division startede optimistisk i onsdagens hjemmekamp mod Skovbakken med den tidligere ÅHG-topscorer Rolf Hessellund i staben.
Hjemmeholdet uden fartspilleren Henrik Pedersen (ude med øm lyske) satte tempoet i kampens indledning og førte 4-2 efter syv minutter.
"Fremragende start fra vores side, hvor forsvaret stod godt, og der blev fundet de rigtige løsninger i angrebsspillet," siger holdleder hos hjemmeholdet Jacob Lunøe.
Efter et kvarter var stillingen ændret til 5-5, men i den næste periode trådte gæsterne med to vævre fløjspillere - "Fuck, de var gode," kommer det spontant fra holdleder Lunøe - i spidsen på speederen og scorede seks mål i rap uden et eneste modsvar fra hjemmeholdets side.
Nørre Djurs HK anført af den tidligere ligaspiller, Jeppe Hudtloff Viinberg, der scorede seks rene mål før pausen, både fra stregpositionen og fra distancen, fik samlet sig mod slutningen af første halvleg, så pausestillingen kom til at lyde på 15-9.

Fysikken til forskel - og det tekniske niveau

Efter pausen så de velspillende gæster sig ikke tilbage.
På et tidspunkt førte Skovbakken således med hele 21-12, før hjemmeholdet igen fik en god periode og fik reduceret til 21-15 og 23-18.
Slutresultatet 27-19 var et udtryk for forskellen på de to hold, erkender Jacob Lunøe.
"De var bedre end os rent fysisk og lagde et enormt tryk på os i samtlige 60 minutter. Desværre lavede vi alt for mange tekniske fejl på kaste-gribe niveau, brændte for mange chancer og forcerede også for vildt til tider med hasarderede afslutninger," siger Jacob Lunøe.
Holdlederen var generelt godt tilfreds med forsvarsarbejdet, mens det kneb i modsatte ende, som beskedne 19 mål også vidner om.
- Kan man sige, at I var kommet i menneskehænder?
"Ja, det er ikke helt forkert. Vi mødte et tophold med flere spillere, der var med i 1. division i sidste sæson, og skal man kunne matche sådan et hold, så kræver det, at samtlige vores spillere er der hundrede procent. Det var ikke helt tilfældet."
Han vil ikke bruge fraværet af Henrik Pedersen som en undskyldning, men: "Henrik P's tempo og gennembrudsstyrke i angrebsspillet savnede vi, ingen tvivl om det."

Klar til Viby tirsdag

Nørre Djurs HK får mulighed for at revanchere onsdagens indsats, når holdet drøner til Viby tirsdag for at møde hjemmeholdet.
Viby overraskede senest ved at slå Team Favrskov Håndbold med 27-26 efter at have tabt holdets to første kampe.
"Vi ved, at sæsonen bliver svær, men vi kommer igen, og jeg er sikker på, at vi løfter os mod Viby. Der bliver trænet godt, og stemningen er fin, så vi skal nok være der tirsdag," lover den altid optimistiske holdleder, der har underskrevet en uopsigelig livstidskontrakt med sin hjerteklub, Nørre Djurs HK.
Trods manglende tid til træning på det seneste blev Jeppe Hudtloff Viinberg topscorer for Glesborg-klubben med 8 rene mål.
"Jeppe spillede specielt i første halvleg en god kamp, men jeg vil også gerne fremhæve unge Mikas Korsgaard som kom ind og fik scoret to mål, ligesom Kasper Hansen undervejs afløste Jens Olesen i målet og havde flere gode redninger," lyder roserne fra Jacob Lunøe.
 

Kampfakta:

3. division Herrer

Nørre Djurs HK - Skovbakken 19-27 (9-15)

Scorekort Nørre Djurs HK:

  • Jeppe Hudtloff Viinberg 8
  • Nicolaj Danefeld Hansen 4 (2)
  • Mikas Korsgaard 2
  • Simon 'Ø' Østergaard 2
  • Mikkel Eriksen 1
  • Martin 'Bondemanden' Jensen 1
  • Mathias Nymark 1

Målmændene Jens Olsen, Kasper Hansen og Rasmus Henriksen var også med. Henriksen fik ikke spilletid denne gang.

Anders Gleerup og Nicolai Lønsgren Andersen - sidstnævnte fik divisionsdebut - var også med i truppen.

Publiceret 22 October 2015 05:00