Henrik Elkjær, ungdomskonsulent i Nørre Djurs HK, glæder sig til et travl håndboldsæson med masser af liv i Nørre Djurs Hallen. Foto: Lars Norman Thomsen

Henrik Elkjær, ungdomskonsulent i Nørre Djurs HK, glæder sig til et travl håndboldsæson med masser af liv i Nørre Djurs Hallen. Foto: Lars Norman Thomsen

Håndbold:

Nørre Djurs HK godt rustet til ny sæson

Årets Lilholt-koncert på Meilgaard samlede igen et stort publikum og skæppede dermed godt i klubkassen, så Nørre Djurs HK med sindsro kan samle kræfterne om den kommende håndboldsæson

Af
Af Lars Norman Thomsen

?Nørre Djurs HK har lagt juli måneds store koncertarrangement med Lars Lilholt Band og irske Johnny Logan, kendt for de to evergreens 'What's Another Year' og 'Hold Me Now', bag sig og med god samvittighed.

"Der var igen en fantastisk koncert. Den bedste i mange år. Konstellationen med Logan og Lilholt fungerede over al forventning, og parken var næsten fuld allerede klokken 19, da Logan startede," fortæller ungdomskonsulent i Nørre Djurs HK, Henrik Elkjær, der sammen med resten af de mange frivillige fra håndboldklubben i Glesborg kunne glæde sig over, at koncerten gav et økonomisk afkast som er med til at skabe rammerne for, at lokalhåndbolden kan drives videre på attraktive vilkår for spillere og trænere uden, at der skal skrues for vildt på kontingentpriserne.

"Vi håber meget at kunne præsentere samme team på scenen på Meilgaard i 2016 i uge 29. Der arbejdes lige nu på højtryk med at få kontrakterne i hus, og mon ikke det bliver genvalg til Logan og Lilholt," lyder det fra Elkjær.

Eriksen tilknyttes pigerne

Til den kommende håndboldsæson har Nørre Djurs HK lavet aftale med Brian Eriksen, mangeårig herrespiller i klubben, om at være omdrejningspunktet for klubbens pigeafdeling
"Brian Eriksen skal stå med det primære ansvar for U-16, men han vil blive involveret i at få skabt en positiv udvikling på vores pigeside," forklarer Henrik Elkjær.

Stærkt trænerteam

Hos drengene har Nørre Djurs HK mistet Henrik Pedersen i U-18 trænerteamet for en stund. Den hurtige playmaker på klubbens førstehold i 3. division har skiftet arbejdsplads fra Grenaa til Rønde og er selv på vej til Århus for at bo, mens kæresten studerer.

"Jeg er dog sikker på, vi kan trække på Henrik´s ekspertise hvis det en dag kniber, og han vil også stadig være en del af klubben," lover Elkjær.

Henrik Pedersens afgang har gjort, at der sammensat et trænerteam, der er fælles om at varetage opgaverne omkring U-16 og U-18. Teamet kommer til at bestå af Bent Frey, Nicolaj Danefeld Hansen (ligaspiller i Lemvig-Thyborøn Håndbold i sidste sæson), Peter Schumacher, Kristian Kolstrup Møller, Andre 'Topper' Nielsen og Henrik Elkjær.

"Der kan være en enkelt eller to mere på vej til en bred trup med mange spændende spillere på begge hold," siger ungdomskonsulenten.

Samarbejdsaftale

Nørre Djurs HK har indgået et samarbejde med efterskolen i Fjellerup, som er ved at opstarte håndboldlinje.

"Der skal vores U16 og U18 piger træne ude en gang ugentligt, og deres U-16 drenge skal have mulighed for at træne sammen med vores drenge i Nørre Djurs Hallen. Desuden håber vi sammen med efterskolen at kunne give de unge nogle gode kamp- og træningsoplevelser i løbet af året," siger Henrik Elkjær, der lover fuldt tryk på kedlerne, når træningen starter for alvor for samtlige hold i Nørre Djurs HK i næste uge.

Publiceret 04 August 2015 15:42