Lars Olsen, forfatter og journalist, er en af oplægsholderne ved møderne i Auning og Grenaa.

Lars Olsen, forfatter og journalist, er en af oplægsholderne ved møderne i Auning og Grenaa.

Norddjurs:

Borgerhøring om ny socialpolitik

Norddjurs kalder til borgermøder i den østlige og den vestlige del af kommunen

Af
Anette Bonde

Borgerne kan være med til at forme den fremtidige socialpolitik i Norddjurs Kommune. 11. og 20. maj klokken 17 - 20 i henholdsvis Auning Idræts– og Kulturcenter og i Kulturhuset Pavillonen i Grenaa inviteres borgerne til at give deres mening til kende. Det sker efter at kommunalbestyrelsen i Norddjurs Kommune for nylig besluttede, at der skal udarbejdes en helt ny socialpolitik med en høj grad af borgerinvolvering.
Møderne kommer til at bestå af oplæg fra fagpersoner og debat i mindre grupper. Oplægsholdere er Lars Olsen, journalist og samfundsdebattør, Ole Kjærgaard, sekretariatschef i Rådet for Sociale Udsatte, Bettina Post, debattør og chefkonsulent hos Professionshøjskolen Metropol, og Maja Lundemark Andersen, lektor ved Sociologi og socialt arbejde på Aalborg Universitet.
Formand for voksen- og plejeudvalget Lars Møller håber på stort fremmøde.
De åbne møder i maj er den første af flere muligheder for at bidrage til udarbejdelse af socialpolitikken. Der vil også være mulighed for at følge debatten og bidrage til den via kommunens hjemmeside og Facebookside.

Publiceret 01 May 2015 09:00