U-13 pigerne fra AC Norddjurs har revancheret sig fra tidligere nederlag og blev for eksempel nummer 3 i B-rækken 8 mands i efteråret 2014.

U-13 pigerne fra AC Norddjurs har revancheret sig fra tidligere nederlag og blev for eksempel nummer 3 i B-rækken 8 mands i efteråret 2014.

Energi og disciplin hos U-13 pigerne i AC Norddjurs

Roser fra træneren til U-13 pigerne

Af
Anette Bonde

Sjældent ser man så stor en livsglæde og kammeratskab som hos U13 Pigeholdet i AC Norddjurs, siger træner Torben Lund. 
Han er fuld af beundring for den udvikling, pigerne har gennemgået, siden han første gang mødte dem i 2013.

Fik revanche

“Med en energi og disciplin uden lige lærte de at spille med og for hinanden, og det så godt, at de i efteråret 2014 blev nummer 3 i B-rækken 8-mands. Nogle af de store sejre dengang var revanche over for eksempel Østdjurs med 3-2, hvor man i 2013 måtte erkende nederlag med tallene 1-19.”
Lars fra Plougmann Auto i Fannerup sponsorede nye spilledragter, og pigerne har belønnet hans tillid ved nu i indendørssæsonen at have vundet sine kredskampe - og har deltaget i Jyske Mesterskaber.

Foråret venter

“Lige rundt om hjørnet venter foråret, og græsset grønnes. Her rykker pigerne op i U14 med elleve mandshold, og samtidig indgår man et holdsamarbejde med Åstrup/Hammelev, så vi med i alt cirka 20 spillere altid er sikre på at kunne udtage 14 til hver kamp,” slutter Torben Lund.

Publiceret 16 March 2015 14:00