Erhvervschef Christian Gøthche og yderligere en medarbejder er opsagt i Syddjurs Udviklingspark. Arkivfoto.

Erhvervschef Christian Gøthche og yderligere en medarbejder er opsagt i Syddjurs Udviklingspark. Arkivfoto.

Erhverv:

Erhvervschef for Syddjurs Udviklingspark opsagt

Christian Gøthche stopper som erhvervschef i Syddjurs Udviklingspark med udgangen af april måned 2015

Af
Af Lars Norman Thomsen

Erhvervschef Christian Gøthche er fortid i Syddjurs Udviklingspark i Mørke.
Han blev udvalgt blandt 26 ansøgere til at forestå opgaven med at få kørt erhvervslivets og Syddjurs Kommunes ambitiøse planer med Syddjurs Udviklingspark i de tidligere Milliken bygninger i Mørke i stilling og være ham, der tog sig af Syddjurs Kommunes erhvervsserviceopgaver. Sidstnævnte opgave betaler Syddjurs Kommune 750.000 kroner for at få løst.
Christian Gøthche startede i jobbet 1. februar 2014 og fik altså et år i jobbet. Han er ansat på en lederkontrakt efter funktionærlovens bestemmelser.
"I det forløbne år herefter, har det vist sig, at den økonomiske ramme for Udviklingsparken ikke har levet op til de forventninger, bestyrelsen var stillet i udsigt," hedder det i en kortfattet pressemeddelelse forfattet af bestyrelsesmedlem Søren Høeg, Ebeltoft, og med reference til bestyrelsesformand i Den Erhvervsdrivende Fond Syddjurs Udviklingspark Ole Brus Sørensen, Basballe.
Økonomien skred med en lille million mere end forventet i 2014 i Syddjurs Udviklingspark, og derfor vedtog et byrådsflertal på onsdagens byrådsmøde at smide en lille million efter Udviklingsparken samtidig med, at byrådsflertallet bad bestyrelsen om inden sommerferien at udarbejde en revideret strategi- og handlingsplan for driften af udviklingsparken og erhvervsserviceopgaverne i Syddjurs Kommune, som forudsætter, at indtægter og udgifter kommer i balance.
Ud over Christian Gøthche er også en servicemedarbejder opsagt.
Tilbage i Syddjurs Udviklingspark er den mangeårige medarbejder, konsulent Hanna Madsen, en deltidsmedarbejder og chefkonsulent i Syddjurs Kommune, Henrik Friis. Sidstnævnte er stillet til rådighed af kommunen, og hans løn betales af kommunen, bekræfter Ole Brus Sørensen.
Henrik Friis er en blæksprutte med et rigt cv og med stor viden inden for eksempelvis it. En driftsikker mand, som ofte sendes i marken, når en gordisk knude skal løses op.

null

Publiceret 30 January 2015 09:11