KPI træner Mads Berg. Foto: Martin Schultz

KPI træner Mads Berg. Foto: Martin Schultz

Seriefodbold:

Kolind vil tilbage på sporet i Serie 2

Nedrykkerne fra KPI holder nytårsappel lørdag kl. 14.30 på Kolind Park

Af
Af Martin Schultz

”Som nedrykkere fra Serie 1 skal vi kunne være med til at præge den bedste halvdel af Serie 2.”
Det siger KPI træner Mads Berg, som efter nogle sæsoners parløb med Thomas Gerberg som spillende medtræner, fremover står alene i spidsen for Kolind-Perstrup IF's bedste seniorspillere.
Men Mads Berg vil ikke melde en mere præcis målsætning ud, før han har set sine spillere til træning og ved, hvordan truppen ser ud og om alle spillere er fit for fight.
Træneren forventer at se stort set de samme spillere til træning, som måtte sluge den bitre pille at rykke ud efter en tæt sæsonafslutning, hvor de orange fra Kolind trak Sorte Per og måtte forlade Serie 1 sammen med bundproppen Hadsten FK.
Mads Berg er dog klar på, at han kommer til at undvære holdets tidligere anfører Claus Koch og den målfarlige offensivspiller Mikkel Stær, som begge mistede lysten til fodbold midt på efteråret.
De to spillere synes dog at have genvundet appetitten på fodbold, for de mødte begge op til nytårsappel i Nørager sidste lørdag og forventes at stille op i Serie 1 for Nørager B.

Nedrykning var en stor skuffelse

”Vi havde slet ikke ventet en nedrykning i efteråret og det var en stor skuffelse for hele holdet,” siger Mads Berg om afslutningen på efterårssæsonen.
”Nu skal vi først og fremmest bygge et nyt hold op,” siger Mads Berg, som forventer at se sine spillere til træning hver tirsdag og torsdag fra kl.19.00 til kl. 20.30.
Han får hver torsdag hjælp til træningen af målmandstræner Tony Hansen, som skal træne klubbens målmænd.
Sidste sæsons holdleder Harald Bjerregaard afløses af sønnen Dennis Bjerregård, som er tidligere KPI spiller, men som på grund af skader er stoppet med at spille. Den nye holdleder vil også bistå træneren og holdet til træning.

Syv træningskampe er aftalt

Mads Berg har aftalt syv træningskampe for Serie 2-holdet og lægger 14. februar ud med en træningskamp mod Grenaa IF fra Serie 1. Andre modstandere bliver Kristrup og DGL2000 fra Aarhus. Der er også planlagt en træningslejr for truppen i Vildbjerg.
KPI-veteranen Thomas Zacher skal træne 2. holdet, som i efteråret rykkede op i Serie 3. KPI har desuden et hold i Serie 5.
Der er nytårsappel lørdag kl. 14.30 på Kolind Park.
”Vi forventer at spille fra kl. 14.30 til omkring kl. 15.30 og kl. 16.00 mødes vi i klubhuset til suppe og information om den nye sæson,” siger Mads Bjerg.

Publiceret 29 January 2015 19:17