Martin

Martin "Bondemanden" Jensen (7) har bidt sig fast på det bedste hold i denne sæson med masser af scoringer. Arkivfoto: Lars Norman Thomsen

Håndbold - Jyllandsserien:

Storsejr til Nørre Djurs HK over JAIs divisionsreserver

Simon Østergaard blev atter topscorer, da Nørre Djurs HK leverede sæsonens bedste præstation med en 34-26 sejr hjemme i 'hulen'

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nørre Djurs HKs håndboldherrer i Jyllandsserien trådte aldrig vande i midtugeopgøret i Nørre Djurs Hallen mod de jyske akademikere fra JAIs andethold.
Efter lidt skyggeboksning i starten, hvor de to hold følte hinanden lidt på tænderne, kom der virkelig schwung over hjemmeholdets spil.
"JAI, der kom til Glesborg med et udmærket hold med flere spillere med divisionserfaring, var med til 5-5, før vi kørte fra dem og vandt første halvleg med 16-11," siger Nørre Djurs HKs holdleder Jakob Lunøe.
"Vi spillede med stor koncentration i både forsvar og angreb før pausen. Det bedste jeg har set i denne sæson, og vi forfaldt ikke til at slække på tempoet eller til at tage halvvilde chancer i angrebsspillet."
Hjemmeholdet var uden Anders Olsen, der var forhindret af arbejde. I hans sted spillede Anders Gleerup, der som den eneste ikke kom på scoringslisten, men, ifølge holdlederen, bidrog fint, især forsvarsmæssigt.
Målmandsposten delte de tidligere ÅHG'ere, Jens Olsen og Rasmus Henriksen, som i øjeblikket har fortrængt stortalentet Kasper Hansen til andetholdet i Serie 1.

Kickstart efter pausen

Hjemmeholdet formåede at holde dampen oppe efter pausen og øgede føringen til 23-16 efter 40 minutters spil.
"Herefter slækkede vi lidt i forsvaret, mens angrebsspillet kørte som smurt, hvad 34 mål på 60 minutter også fortæller," siger Jakob Lunøe.
"Det var sublimt, hvad vi præsterede foran deres mål, hvor mange bød ind med scoringer og chanceskabende afleveringer. Det var også glædeligt, at vi fik løbet kontra så meget, som vi gjorde i denne kamp."
De sidste 20 minutter formede sig lidt som en åben slagudveksling, men hjemmeholdet var aldrig truet på sejrskontoen.
"Vi førte konstant med 6-7 mål, så ros til gutterne for at holde fokus i 95 procent af tiden. Nu skal vi holde stilen i de kommende kampe," understreger den altid engagerede holdleder.
Simon 'Ø' Østergaard førte atter an på scorekortet. Denne gang med 9 rene scoringer. 
Ungersvenden har i denne sæsons 14 turneringskampe tegnet sig for 100 mål.
"Et ret pænt gennemsnit, når der rent faktisk også var en enkelt kamp, hvor han kun scorede et mål," noterer Lunøe. 

Wiil er fint integreret

Nyerhvervelsen Jacob Will, også import fra Aastrup/Hammelev-Grenaa, viste, at han allerede er en klar forstærkning.
Syv mål bidrog den gennembrudsfarlige spiller med.
"Jacob Wiil gjorde det imponerende godt, og han giver os nye strenge at spille på, fordi vi har fået en ekstra leverandør af mange scoringer i bagkæden," roser Jakob Lunøe.
De øvrige i netop bagkæden, brødrene Morten og Henrik Pedersen, var også stærke afsluttere i opgøret med hver fem scoringer.
Nørre Djurs HK spiller igen ude mod Stilling.
"En flok hurtige banditter har jeg hørt," griner Jakob Lunøe.
"Men jeg håber, Erik (Flak Jørgensen, Nørre Djurs HKs cheftræner, red.) kigger dem ud torsdag aften mod Rougsø KFUM."

Kampfakta:

Nørre Djurs HK - JAI 2

Jyllandsserien Herrer:
34-26 (16-11)

Scorekort Nørre Djurs HK:

  • Simon 'Ø' Østergaard 9
  • Jacob Will 7
  • Henrik Pedersen 5 (1)
  • Morten Pedersen 5
  • Martin 'Bondemanden' Jensen 3
  • Kenneth Hougaard 3
  • Rasmus Bording 2

Publiceret 29 January 2015 17:39