Fremtidsforsker Birthe Linddal diskuterer fremtidsmulighederne for Mols ved torsdagens sogneaften

Fremtidsforsker Birthe Linddal diskuterer fremtidsmulighederne for Mols ved torsdagens sogneaften

Fremtiden:

Lokal fremtidsforsker om morgendagens muligheder

Hør fremtidsforsker Birthe Linddal give et bud på de små landsbysamfunds muligheder i fremtiden ved en sogneaften i Tved Forsamlingshus torsdag aften

Af
Af Lars Norman Thomsen

Udtryk og begreber som Udkantsdanmark, Den rådne banan og Vandkantsdanmark er gledet nemt og smertefrit ind i det danske sprog i takt med tiltagende urbanisering (flytning fra land til by) og affolkning af mindre landsbysamfund.
Ved torsdagens sogneaften i Tved Forsamlingshus kaster fremtidsforsker Birthe Linddal et kritisk blik på tidens tiltagende urbanisering og de små landsbysamfunds, herunder Mols, muligheder frem mod 2025.
Birthe Linddal, bor i Thorup, er selv engageret i sit lokalområde. Senest er hun sammen med andre molboer gået i brechen for at bevare Naturbørnehaven på  Mols, som politikerne vil lade være en del af den kommende børneby i tilknytning til Molsskolen.
Sognearrangementet begynder klokken 19.30.
 

  • Birthe Linddal er master i sociologi fra University of Amsterdam og cand. scient. soc. fra RUC (historie og socialvidenskab). 
  • I år 2000 overbeviste hun Institut for Fremtidsforskning om, at hun skulle med på holdet. Dermed fik hun titlen fremtidsforsker.
  • Hun driver i dag sin egen virksomhed ”fremtidsforskeren.dk”, holder masser af kurser og foredrag og bliver mere og mere benyttet som kommentator i pressen.

Publiceret 29 January 2015 09:15