Hyldestshow:

Syddjurs Award flytter fra Kom-Bi til Rønde Idrætscenter

Den tredje udgave af det store pris- og underholdningsshow løber af stabelen torsdag 5. marts

Af
Af Lars Norman Thomsen

Det vil regne med priser ned over lokale ildsjæle og kulturaktører, der det seneste år har markeret sig på særlig vis, ved årets Syddjurs Award 2015 i Rønde Idrætscenter torsdag 5. marts fra klokken 17.45 til 22.

Tredje udgave

Det er atter Syddjurs Kommunes kulturafdeling og Adresseavisen Syddjurs, der arbejder sammen, for tredje år i træk, om showet, som i år er flyttet fra Kom-Bi i Hornslet til Rønde Idrætscenter.
Det skyldes primært, at Syddjurs Award er en aften som samler borgere fra alle egne af Syddjurs, og derfor er ambitionen at komme rundt i kommunen fra år til år. Rønde Distriktsråd og Rønde Idrætscenter har budt ind på opgaven og deltager aktivt i planlægningen.
Rønde Idrætscenter kan af gode grunde huse flere mennesker end Kom-Bi, og med den stigende interesse, der har været, for at deltage i Syddjurs Award, forventer arrangørerne at endnu flere vil booke en billet i år.

Priser og underholdning

I lighed med de tidligere år er den første time sat af til, at gæsterne kan få noget at spise og drikke samtidig med, at de cirkler rundt og snakker sammen. Showet i hallen, der vil emme af fest, starter klokken 19 og har atter den muntre Hans Dueholm, lokal operasanger fra Halling, som den altdominerende toastmaster.
Han har et par regnskaber fra sidste år, der skal gøres op med, og han er kendt for at holde ord.
Ellers vil aftenen veksle mellem uddeling af priser og underholdning af høj kvalitet. Som altid med et lokalt tilsnit.
Det endelige program er i støbeskeen og forventes klar til offentliggørelse i løbet af næste uge.
 

  • Allerede nu kan du melde dig til festen på kulturkommune.dk

Publiceret 28 January 2015 13:05