Rasmus Secher (i civilt), der her dirigerer med holdkammeraterne Mathias Bøgelund Nielsen (8) og Tobias Flak, er stille og roligt ved at finde tilbage til tidligere tiders niveau efter sin lange skadespause. Foto: Lars Norman Thomsen

Rasmus Secher (i civilt), der her dirigerer med holdkammeraterne Mathias Bøgelund Nielsen (8) og Tobias Flak, er stille og roligt ved at finde tilbage til tidligere tiders niveau efter sin lange skadespause. Foto: Lars Norman Thomsen

Ungdomshåndbold:

Nørre Djurs HK talenter blev sat på sidste stigning

Glesborg-klubbens udvalgte tabte søndagens hjemmekamp til et fysisk stærkt HEI-mandskab med 20-18 - primært fordi hjemmeholdet soldede oplagte chancer væk

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nørre Djurs HKs U18 drenge i 1. division var uhyre tæt på at hjemføre endnu et par point til regnskabet, men holdet kendte ikke sin besøgelsestid i søndagens hjemmekamp mod HEI Skæring.
Slutresultatet 20-18 til gæsterne var en streg i regningen, fordi hjemmeholdet var foran på resultattavlen det meste af opgøret.
"Vi kom godt fra start og var også foran med 9–6 og 13–10 ved pausen. Vi stod virkelig godt i forsvaret og blev også belønnet med flere gode kontramuligheder i både første- og andenfasen, men desværre fik vi ikke omsat de mange chancer til mål," siger træner Henrik Elkjær.
 
 

21 brændte chancer

Henrik Elkjær havde Knud Ove Nielsen, mangeårig aktiv på både spiller- og trænerfronten i Nørre Djurs HK, til at føre kampstatistik.
"Knud Ove kom frem til hele 21 brændte chancer fra vores side, hvor skytten havde frit skud ind over stregen. Det er for mange, og 18 mål er lige i underkanten til at vinde en U-18 kamp," siger Henrik Elkjær.
"Jeg er dog fortrøstningsfuld og kan vi blive ved med at kæmpe hårdt, så venter der flere point til os i løbet af sæsonen," tilføjer Elkjær, der igen kunne glæde sig over bredden i truppen.
"Vi har igen mange der byder ind med hver deres kvaliteter, og det er fedt."
Forsvarsmæssigt viste hjemmeholdets udvalgte, at de ikke bøjer af som en regnorm, når de møder en fysisk stærk modstander.
"Vi var matchet hårdt fysisk imod HEI, men jeg syntes virkelig vores forsvar skal have stor ros for at arbejde benhårdt," siger Henrik Elkjær.
 
 
 
 
 

Kampfakta:

Nørre Djurs HK - HEI Skæring
U18 drenge - 1. division

Resultat: 18-20 (13-10)

Scorekort Nørre Djurs HK:

  • Rasmus Secher 3
  • Mathias Bøgelund 2
  • Tobias Flak 2
  • Mathias Nymark 2
  • Mathias Mygind 2
  • Nicklas Høgh 2
  • Nicolai Lønsgren 2
  • Mikas Korsgaard 2
  • Emil Søndergaard 1

 

Publiceret 27 January 2015 12:15