Pressefoto: Lars Nybøll.

Pressefoto: Lars Nybøll.

Sex på skoleskemaet uge 6

Sex & Samfund kører landsdækkende kampagne i skolerne

Af
Anette Bonde

Hvad skal der til, for at vi kan trives og have det godt, og hvordan er man en god ven eller en god kæreste? Hvornår er jeg klar til sex, og hvad vil det sige at have ret til at bestemme over egen krop?
Skoler over hele landet har i uge 6 med hjælp fra Sex & Samfund sundhed og sex på skemaet.
I de yngste klasser handler det om kroppen, følelser, grænser og familie, og hvad det vil sige at have det godt med sig selv og hinanden. Siden kommer emner som pubertet og kærester til, og i de ældste klasser handler det også om prævention, sexsygdomme, uønsket graviditet og seksualitet, fortæler pædagogisk fagmedarbejder i Sex & Samfund Lone Smidt.

Disse skoler i Norddjurs er med: Anholt Skole, Auning Skole, Djurslandskolen, 10. Klasse-Center Djursland, Glesborg Skole, Grenen-Glesborg, Kattegatskolen, Langhøjskolen, Ørum Skole, Østergaards Interne Skole, Rougsøskolen, Toubroskolen og Vestre Skole.

Syddjurs: Ådalsskolen, Ebeltoft Skole, Hornslet Skole, Kolind Centralskole, Marienhoffskolen, Molsskolen, Pindstrup Skole, Rønde Skole, Rosmus Skole, Ryomgård Realskole, Syddjurs Friskole, Syddjurs Ungdomsskole, Thorsager Skole,  

Publiceret 27 January 2015 11:00