Arkivfoto: Lars Norman Thomsen

Arkivfoto: Lars Norman Thomsen

Debat Syddjurs:

Rosenholmvej - hvorfor lurepasser I SF?

Af Johan Dahl Mølby, Nabo til Rosenholmvej, Rosenholmvej 12, 8530 Hornslet:

"Nu har jeg efterhånden sat min stemme ved SF ved de sidste mange valg. Jeg var ovenud lykkelig for at 2 lokale SF´ere Helle Røge og Kim Lykke Jensen blev valgt ind, som henholdsvis 2. og 3. bedste stemmeslugere efter Kirstine Bille.
Jeg var også til borgermøde på den Gamle Kro i Hornslet, hvor Kirstine Bille fortalte os, at hun gerne vil lytte til Hornslet borgerne og gøre Rosenholmvej sikker.
Vi vil gerne have en lysreguleret overgang og det er også, hvad arbejdsgruppen har bedt om. Arbejdsgruppen blev lavet på opfordring af jer politikere for at give jer en plan for, hvad Hornslet vil.
Der er på onsdag afstemning i Byrådet om, vi så får en lysreguleret overgang eller ej.
Jeg har hørt, at hele SF gruppen vil stemme ”NEJ”. Kan det virkelig passe?
Af omveje har jeg hørt, at I stemmer ”NEJ” og dertil vil jeg sige:
”Kirstine Bille og specielt Helle Røge og Kim Lykke Jensen, hvis det er sandt, hvorfor lytter I ikke til Hornslet borgernes ønske om 1 sikker ”krydsningsmulighed” (som det vist hedder)?”.
Stemmer I ”NEJ” så får SF i hvert fald ikke min stemme igen. Husk på at Hornslet er jeres 3. største afstemningsområde med langt over 500 stemmer. Jeg er helt sikker på, at I får svært ved at finde nogle af de SF stemmer, som ønsker, at I stemmer ”NEJ”. Så snak om det igen og få stemt ”JA”.
Normalt er det os, som støtter op om at gøre livet bedre for børn, ældre og de svageste i samfundet.
En sikker lysreguleret overgang, det er altså at tage ansvar overfor børnene, de ældre og andre svage, som skal over den ekstremt trafikkerede Rosenholmvej.
Og til sidste, NØJ jeg vil sidde med en meget grim smag i munden, hvis SF på onsdag stemmer NEJ og der bliver et flertal for JA. Det vil ikke se kønt ud."

Publiceret 26 January 2015 15:45