Privat foto.

Privat foto.

Genbrugsvarerne hitter i Skovtrolden i Grenaa

Skovtrolden får flere og flere kunder og tilbyder nu også at være mødested for mødregrupper

Af
Anette Bonde

Genbrugsbutikken Skovtrolden Secondhand i Grenå, der primært henvender sig til børnefamilier, bliver mere og mere besøgt. Ifølge leder Joan Borroe er det mærkbart, at butikken er ved at blive kendt i lokalområdet ved, at der hver dag kommer nye kunder til.
Udsalget har også trukket en del. Det har kørt i et par uger og fortsætter til og med lørdag 31. januar.

Mødregrupper

Der bliver også flere og flere aktiviteter. For eksempel vil Skovtrolden nu invitere mødregrupper indenfor.
“Vi har plads og hyggelige omgivelser, man skal bare komme ind og melde sin ankomst et par dage før eller ringe til os, så arrangerer vi mod et lille beløb pr person, at der kan serveres kaffe og te for gruppen. Brød og kage tager man selv med.”
Der er et intro tilbud til mødregrupper i resten af januar og hele februar.

Besøg af strikkeklub

Skovtrolden Secondhand havde lige før jul besøg af Færingegårdens strikkeklub, som kom med trøjer, huer, hagesmække, strømper og meget meget mere, der er især noget i helt lille bitte størrelser til for tidligt fødte.
Joan Borroe sætter stor pris på strikkernes flid. Hun fortæller, at man endda via Skovtrolden kan sende et ønske til dem om noget bestemt strik.

Mangler Frivillige

Skovtrolden drives af frivillige, og mange er allerede tilknyttet. Men der er brug for endnu flere hænder. Det kan være en gang om ugen, en gang hver fjortende dag, eller en lørdag om måneden.
“Dit job vil være at indgå i det daglige team, ekspedere kunder, snakke med børn og voksne, stryge en kjole, hænge tøj på bøjler, prismærke tøj. Alle har ansvar for at butikken er pæn og ryddelig, og at der er en hyggelig atmosfære”, siger Joan Borroe.
Hun kan til gengæld referere til udtalelser fra frivillige, der er glade for det gode sammenhold, frihed med ansvar indenfor rimeligt faste rammer, og mulighed for at møde nye frivillige med nogenlunde samme interesser.

null

Publiceret 26 January 2015 16:00