Denne uges filmoptagelser til novellefilmen “Klubben” foregår blandt andet på tankstationen i Ørum. Arkivfoto.

Denne uges filmoptagelser til novellefilmen “Klubben” foregår blandt andet på tankstationen i Ørum. Arkivfoto.

Filmoptagelser i Ørum og Trustrup i denne uge

Tankstationen i Ørum og et privat hjem i Trustrup er næste locations

Af
Anette Bonde

I sidste uge blev der filmet hos MC-klubben Titty Twisters i Allingåbro til novellefilmen Klubben. I denne uge fortsætter optagelserne andre steder på Djursland.
Mandag 26. og fredag 30. januar er der optagelser i Ørum ved tankstationen Energi Service og på Skolebakken ved tankstationen.
Skolebakken vil fredag 30. januar være afspærret en halv dag ved tankstationen, og Ditte Milsted fra Producer - Klubben, der står bag filmoptagelserne, beder forældre, der skal hente og bringe børn til skolen denne dag om at køre via Åbrovej. Overbrovej afspærres momentvis mandag 26. januar.
I de to dage køres der med en såkaldt low-loader-lastbil på Skolebakken, Åbrovej og Dystrupvej, og man beder derfor folk om ikke at parkere i vejkanten.
Filmholdet filmer i Trustrup tirsdag, onsdag og torsdag i samme uge, primært i en privatbolig. Kun enkelte optagelser vil foregå udenfor i byen.
Filmholdets location manager Rasmus Frøkjær er i øvrigt fra Ring ved Aunng og kender området ud og ind.
“Så det har været en kæmpe gave for produktionen. Vi glæder os til at filme på Djursland og har fundet nogle perfekte locations til vores film,” siger Ditte Milsted.

Publiceret 26 January 2015 13:00