Kenyanske Bryan Mathews imponerede Fredericia-lejren med sin fysik, skudstyrke og indsats i forsvaret. Arkivfoto: Lars Norman Thomsen

Kenyanske Bryan Mathews imponerede Fredericia-lejren med sin fysik, skudstyrke og indsats i forsvaret. Arkivfoto: Lars Norman Thomsen

3. division - håndbold:

"Vi gjorde det fremragende, men tabte til en bedre modstander"

Aastrup/Hammelev-Grenaas træner Carsten Vikkelsø Jensen var svært tilfreds med indsatsen trods et 26-20 nederlag i fredagens kamp mod Fredericia

Af
Af Lars Norman Thomsen

"Jeg sagde til spillerne efter kampen, at det aldrig er en skam at tabe til en bedre modstander, og Fredericia var gode og for mig at se allerede nu klar til 2. division," siger Carsten Vikkelsø Jensen, træner for Aastrup/Hammelev-Grenaas (ÅHGs) håndboldherrer.
Gæsterne vandt fredagens opgør i Aastruphallen med 26-20 (10-10).
"Men resultatet lyver, for vi var godt med frem til fem minutter før tid, hvor vi kun var bagud 21-19," siger ÅHG-træneren.
"Ikke mindst, fordi vi leverede vores måske bedste forsvarsindsats til dato."

Bjørn Hessellund med igen

Medtræner Bjørn Hessellund var igen med på holdkortet for netop at stabilisere forsvaret.
Kun Mikkel Due manglede af de faste. Han var ikke kommet hjem fra skiferie.
"Angrebsmæssigt var vi også godt spillende. Vi kom frem til mange chancer, men Fredericia har i Lars Knudsen (tidligere målmand i Ligaen, red.) en rutineret herre, der er meget svær at passere, hvis man som afslutter ikke tænker sig om," siger Carsten Vikkelsø Jensen.
Kenyanske Bryan Mathews imponerede dog med flere scoringer, og den store skytte gjorde også indtryk på gæsterne.
"De var meget forhippede på at få ham til Fredericia i næste sæson, men Bryan er også en dygtig spiller, selv om han også tager et par vilde chancer i ny og næ, fordi presset for at afslutte automatisk bliver lagt over på ham," siger ÅHG-træneren.
Var gæsternes keeper en stærk sidste skanse, var ynglingen Kristoffer Pedersen det samme hos ÅHG.
"Han imponerede med vilde redninger på både straffekast, friløbere og frie skud fra modspillere, der hoppede ind over stregen. Hans bedste præstation i denne sæson, og det siger ikke så lidt," roser Carsten Vikkelsø Jensen.

Publiceret 25 January 2015 12:30