Mikas Korsgaard var stærkt spillende, da Nørre Djurs HK besejrede Silkeborg-Voel KFUM fredag aften. Foto: Nørre Djurs HK.

Mikas Korsgaard var stærkt spillende, da Nørre Djurs HK besejrede Silkeborg-Voel KFUM fredag aften. Foto: Nørre Djurs HK.

Ungdomshåndbold:

Nørre Djurs HK talenter ikke til at slå fredag aften

Efter to nederlag i de to første kampe, kom Nørre Djurs HKs U18 drenge i 1. division tilbage på sejrskurs med en 25-22 hjemmesejr over Silkeborg-Voel KFUM

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nørre Djurs HK er på alle planer svære at bide skeer med hjemme i 'hulen', Nørre Djurs Hallen.
Det kom igen til udtryk fredag aften, da Nørre Djurs HKs U18 drenge hentede den første sejr efter oprykningen til 1. division.
Det unge mandskab vandt med 25-22 (13-10), og den kom ikke mindst i hus, fordi hjemmeholdet kunne trække veksler på hele holdet, hvad ikke mindst scorekortet viste efter opgøret.
"Vi kom godt fra start og kom også foran 11 – 6. Her ramte vi dog en lidt skidt periode, og Silkeborg kom tilbage i kampen. Vi er stadig ikke i topform efter skader og nogle uger med svære træningsbetingelser på grund af kørekortundervisning og arbejde på Sjælland for flere spilleres vedkommende, men særligt vores to langtidsskadede spillere (Rasmus Secher og Nicklas Høgh, red.) ser ud til at være stærkt på vej tilbage til tidligere niveau," siger træner Henrik Elkjær.
 
 

Målmandsspil nøglen til sejren

Når hjemmeholdet formåede at holde gæsterne på afstand på resultattavlen, skyldes det ikke mindst, at forsvaret og målmand Nicklas Bertel var oppe at ringe.
"Nicklas Bertel holdt med en redningsprocent på nær de 40 Silkeborg-Voel KFUM nede på beskedne 22 scoringer, som klart var nøglen til sejren," noterer Henrik Elkjær.
"Angrebsmæssigt havde vi nogle gode kontraløb på enormt vigtige tidspunkter, og i glimt spillede vi angrebsspil i 'verdensklasse'. Tempoet vil vi dog arbejde på at øge, så vi konstant kan komme til at ramme et endnu højere tempo. Det mener jeg klart, vi har truppen til."
Henrik Elkjær fremhæver stregspilleren Mikas Korsgaard for en jætteindsats i både forsvar og angreb. 
"Hvis Mikas fortsætter sin udvikling, bliver han virkelig en spændende spiller. Jeg vil vurdere ham til allerede nu at være en af Djurslands bedste stregspillere, selv om man også inkluderer seniorholdene," roser Henrik Elkjær.
 

På den igen søndag

Søndag skal Nørre Djurs HK op på hesten igen, når HEI kommer besøg i Nørre Djurs Hallen klokken 18.50 med Martin Hjortshøj og Daniel Børsting Jensen til at passe fløjterne. 
"HEI virker som hold en smule tungere end Silkeborg-Voel KFUM, og igen en kamp der kan tippe begge veje. Vi glæder os til endnu en god kamp og håber at se mange mennesker i hallen igen," siger Henrik Elkjær.
 

Kampfakta:

Nørre Djurs HK - Silkeborg-Voel KFUM
U18 drenge - 1. division.
Resultat: 25-22 (13-10)

Scorekort Nørre Djurs HK: 

  • Mikas Korsgaard 7
  • Mathias Nymark 4
  • Nicklas Høgh 3
  • Mathias Mygind 3
  • Nicolai Lønsgren 2
  • Rasmus Secher 2
  • Emil Søndergaard 2
  • Rasmus Lassen 1
  • Tobias Flak 1

Publiceret 24 January 2015 11:03