Nicolai Lønsgren var tilbage hos Nørre Djurs HK, og han kittede forsvaret flot sammen samtidig med, at han blev noteret for seks mål.

Nicolai Lønsgren var tilbage hos Nørre Djurs HK, og han kittede forsvaret flot sammen samtidig med, at han blev noteret for seks mål.

Ungdomshåndbold:

Fremskridt - men nyt nederlag til Nørre Djurs HK talenter

Nørre Djurs HKs U18 drenge har fået kærligheden at føle i 1. division, hvor niveauet på alle planer bare er en tand højere

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nørre Djurs HKs U18 drenge tabte søndagens svære udekamp mod Ikast med 28-21 (14-12), men gæsterne gjorde det langt bedre end i sæsondebuten forleden mod Randers HH.
"Kampen var helt tæt, indtil ti minutter før tid, hvor vi blev ramt af en udvisning, der kostede et par mål. Det gav Ikast lidt luft igen. Ti sekunder før tid brændte vi et straffekast, og i stedet for minus 5, løb Ikast op og scorede til minus 7," fortæller Nørre Djurs HKs træner Henrik Elkjær.
Han havde forsvarskrumtappen Nicolai Lønsgren tilbage igen. Hardhitteren måtte melde fra i opgøret mod Randers HH på grund af arbejde i København.
Til gengæld måtte Nørre Djurs HK så undvære et par andre spillere, der skulle have undervisning i kørekort.
De mange afbud frustrerer tydeligvis træneren:
"Jeg kan kun endnu engang sige, at det desværre er de forhold, vi må acceptere, og at vi er sårbare overfor de mange afbud, men jeg kan også konstatere, at det ikke er problemer, vores modstandere har på dette niveau."
 

God indsats i 1. halvleg

Nørre Djurs HK startede opgøret lidt rustent og kom hurtigt bagud med fire mål.
"Ikast startede i et meget højt tempo og med et offensivt forsvar. Det skulle vi lige omstille os til, men jeg vil rose drengene for at holde hovedet koldt og have stor tålmodighed med deres løsninger," siger Henrik Elkjær.
"Vi spillede flot angrebshåndbold i store perioder, og Mathias Nymark havde igen næstsidste hånd på mange gode angreb, ligesom Nicolai Lønsgren tilførte god gejst og stabilitet i vores forsvar."
 

Udvikling det vigtigste

Efter pausen fortsatte Nørre Djurs HK de gode takter, før bunden gik ud af flasken i de sidste ti minutter.
"Vi havde gode perioder med forsvarsspil af høj høj klasse," roser Henrik Elkjær, der også fremhæver Ikast som et stærkt hold, som lagde et gevaldigt tryk på gæsterne.
"Vores fornemmeste opgave med vores U18 hold er at levere de bedst muligt seniorspillere til vores seniorafdeling og udvikle mest muligt på vores dygtige unge spillere. Jeg er ikke i tvivl om at kampe med i dette tempo tempo og med høj intensitet er med til at udvikle vores spillere."
Nørre Djurs HK spiller næste gang fredag 23. januar klokken 19 hjemme i Nørre Djurs Hallen mod Silkeborg-Voel KFUM, der senest besejrede Skæring 3 med 27-22 på udebane.
Henrik Elkjær og truppen har uden tvivl et ønske om, at et stort hjemmepublikum vil være med til at løfte hjemmeholdet frem til sejr.
Se stillingen i rækken ved at klikke her:
http://www.dhf.dk/Turneringer-Og-Resultater/forening-soegning

Kampfakta:

U18 drenge 1. division:

Ikast - Nørre Djurs HK 28-21 (14-12).

Scorekort Nørre Djurs HK:

  • Nicolai Lønsgren 6
  • Mathias Mygind 6
  • Mikas Korsgaard 3
  • Nicklas Høgh 3
  • Tobias Flak 2
  • Mathias Nymark 1

Publiceret 20 January 2015 17:55