Debat Syddjurs:

Borgerservice - jeg føler mig taget ved næsen borgmester

Af Per Dalgaard(DF), Syddjurs Byråd, folketingskandidat i Favrskovkredsen:

"Der har været megen uro og skriverier i medierne om de nært forestående kommunale tiltag, der retter sig mod kun at have Borgerservice i Ebeltoft.
Selvfølgelig er det noget skidt. Selvfølgelig er borgerne utrygge ved denne model, som Dansk Folkeparti ikke billiger. Selv om borgmesteren nu prøver at få det til at se ud som om DF er en del af denne aftale, at få den reelle service for borgerne til næsten udelukkende til at foregå i Ebeltoft.
Det strider mod al sund fornuft, og mod at vi - kommunen - vil tage borgerne alvorligt, og komme dem i møde så godt vi kan.
DF var med til at reducere antal rådhuse fra 4 - 3 - 2, men under den klare forudsætning, således som det stod beskrevet i sagsfremstillingen fra byrådsmødet 25. april 2013, at der to (2) gange om ugen skulle være servicepersonale i Rønde og Hornslet.

Det er nu pludseligt fjernet. Det var ikke aftalen. Det var ikke forudsætningen. At det så nu forlyder, at personalet på bibliotekerne skal kunne hjælpe borgerne, er en meget underlig løsning. At bibliotekspersonale skal kunne varetage det, som kræver en 3-årig uddannelse eller er det en 4-årig uddannelse til servicemedarbejder for at kunne udfylde, er vist mere et skønt ønske end fakta.
Jeg føler mig ganske enkelt snydt."
 
 

Publiceret 20 January 2015 15:54