Arkivfoto.

Arkivfoto.

Debat Syddjurs:

Borgerservice - byrådsflertal chikanerer ældre borgere

Af Jørn B. Jensen, Hornslet:

"Dette læserbrev er rettet til de kommunalpolitikere i Syddjurs byråd, der vil lukke Borgerservice i Rønde og Hornslet.
Mange ældre i kommunen føler sig frustrerede over denne beslutning, der for mange synes at være en molbohistorie af værste karat. Den betyder, at mange ældre, der ikke har for mange økonomiske midler til rådighed, skal have øgede omkostninger og besværligheder for at få fornyet kørekort og pas.  
For mange ældre i kommunens yderområder, der eksempelvis skal have fornyet et pas og ikke selv kan køre bil, betyder det, at de skal benytte offentlige transportmidler, der ikke er lige tilgængelige i alle kommunens områder, og derfor kan medføre noget af en dagsrejse for at komme til og fra Ebeltoft.
De politikere, der har stemt for forslaget om at lukke Borgerservice i Hornslet og Rønde, burde samtidig have vedtaget, at kommunen betaler de berørte borgere kørselsomkostninger efter statens takster.
Jeg håber, at de politikere, der står bag denne meningsløse beslutning og makværk, ryger ud af politisk indflydelse ved det kommende byrådsvalg. De har medvirket til stor chikane for mange ældre borgere."

Publiceret 15 January 2015 16:19