Talentfulde Kristoffer Pedersen brillerede i målet, da ÅHG indledte året med at besejre Todbjerg/Mejlby. Til gengæld gik han og kammeraterne i sort to dage senere i hjemmekampen mod Hasle KFUM. Foto: Lars Norman Thomsen

Talentfulde Kristoffer Pedersen brillerede i målet, da ÅHG indledte året med at besejre Todbjerg/Mejlby. Til gengæld gik han og kammeraterne i sort to dage senere i hjemmekampen mod Hasle KFUM. Foto: Lars Norman Thomsen

3. division - håndbold:

Højt at flyve - meget dybt at falde for ÅHG

Aastrup/Hammelev-Grenaas håndboldherrer startede 2015 ud med overraskende at besejre Todbjerg/Mejlby på udebane for så to dage senere nærmest at gå i sort i hjemmekampen mod Hasle KFUM

Af
Af Lars Norman Thomsen

Aastrup/Hammelev-Grenaas (ÅHGs) håndboldherrer var på den grønne gren i udekampen mod Todbjerg/Mejlby i søndags.
Hjemmeholdet er traditionelt svære at bide skeer med i egen hule, men det skræmte ikke gæsterne, der på en god slutspurt sikrede sig en solid sejr på 27-21.
"Store dele af kampen var yderst jævnbyrdig, og det var først i de sidste ti minutter, at vi trak afgørende fra," siger Carsten Vikkelsø Jensen, den ene halvdel af trænerduoen i ÅHG.
"Jeg var ikke selv med på bænken, fordi jeg var optaget af en barnedåb, men min medtræner Bjørn Hessellund har fortalt mig, at sejren kom i hus, fordi vores forsvar fungerede noget nær perfekt, og Kristoffer Pedersen stod fremragende i målet."
ÅHG havde nyerhvervelserne Mikkel Due (kommet tilbage til ÅHG efter en halvsæson i Trustrup-Ålsrode) og Andreas Minke (tilgang fra Team Favrskovs U18 hold og lillebror til ÅHGs anfører Daniel Minke) med i truppen og stillede i stærkeste opstilling.
 
 

Under lavmålet

Den sikre sejr og de overraskende to point gjorde, at tirsdagens hjemmekamp mod et af bundholdene, Hasle KFUM, på papiret lignede en nem opgave for ÅHG.
Sådan så det også ud i starten af opgøret, hvor hjemmeholdet bragte sig foran 7-2.
"Den sikre føring efter ti minutters spil blev åbenbart en sovepude, for de næste tyve minutter tabte vi med uhørte 12-2," fortæller Carsten Vikkelsø Jensen.
"Jeg har aldrig været med til noget, der bare ligner og håber heller aldrig at komme til det igen."
ÅHG formåede ikke at vende billedet efter pausen, så slutfacit blev en sikker 25-19 sejr til gæsterne.
"Det fortæller alt om vores indsats, at vi vinder de første ti minutter 7-2, men taber de næste 50 med 23-12," siger en skuffet Carsten Vikkelsø Jensen.
ÅHG får lejlighed til at tage revanche søndag i Haderslev, når holdet gæster rækkens nummer tre, Team Haderslev KFUM.
 

Publiceret 15 January 2015 12:02