Han er spændstig som en flitsbue, Nørre Djurs HKs Tobias Flak, som blev topscorer mod Randers HH med ni mål. Foto: Lars Norman Thomsen

Han er spændstig som en flitsbue, Nørre Djurs HKs Tobias Flak, som blev topscorer mod Randers HH med ni mål. Foto: Lars Norman Thomsen

Ungdomshåndbold:

'Varm velkomst' til Nørre Djurs HK i 1. division

Nørre Djurs HKs U18 drenge tabte tirsdag aften debutkampen i 1. division til Randers HH med hele 37-27

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nørre Djurs HKs U18 drenge havde sat næsen op efter at kunne fortælle Randers HH, hvor skabet skulle stå, da de to klubber tørnede sammen i Elro Arena i Randers tirsdag aften.
Det startede også glimrende for Glesborg-klubbens måske mest talentfulde hold nogensinde. Gæsterne, der havde de langtidsskadede Rasmus Secher og Nicklas Høgh tilbage i folden, bragte sig i en håndevending foran 6-2.
Herfra gik det imidlertid støt ned ad bakke.
"Vi brændte et par chancer og lukkede Randers med ind i kampen igen. Vores tempo og gejst forsvandt og spillet blev meget individuelt," fortæller træner Henrik Elkjær.
"Vi gjorde det nemt for Randers at dække os op, men Randers skal selvfølgelig også have ros for at gøre tingene meget svære for os denne gang."
 

Manglede forsvarets krumtap

Med til historien hører, at Nørre Djurs HK måtte undvære Nicolai Lønsgren, styrmand i forsvaret og humørspreder.
"Han var i København for at arbejde. Det er de forhold, der er i en forening som vores, men også noget, der ikke er råd til. Jeg er slet ikke i tvivl om at havde vi haft Nicolai med, var kampen blevet en anden, for hans drive og humør manglede vi alvorligt," konstaterer Henrik Elkjær.
Han glædede sig over tilbagekomsten af Rasmus Secher og Nicklas Høgh, selv om de af indlysende årsager fortsat er lidt rustne på grund af deres lange skadesforløb. 
"Jeg ved ikke, om forventningerne var skruet for højt op til tirsdagens kamp, men fakta er, at det var et kollektivt kollaps, som vi ikke vil bruge meget mere tid på at analysere. Nu ser vi fremad mod en uhyre svær opgave på søndag på udebane mod Ikast," siger en afklaret træner.
Søndagens modstander startede ud med at banke Silkeborg-Voel KFUM med 32-24, men kom så lidt ned på jorden igen i kamp nummer to, hvor holdet hjemme blev besejret 31-29 af Team Tvis Holstebro.

Kampfakta:

Randers HH - Nørre Djurs HK, U18 drenge - 1. division:

Scorekort Nørre Djurs HK:

  • Tobias Flak 9
  • Mathias Nymark 5
  • Maikas Korsgaard 5
  • Ramus Secher 3
  • Mathias Mygind 3
  • Emil Søndergaaard 3
  • Rasmus Lassen 1

 

Publiceret 14 January 2015 13:49