F.v. Lise Lanken, Susanne Damborg, Eva-Britt Sørensen og Eskild Wehner.

F.v. Lise Lanken, Susanne Damborg, Eva-Britt Sørensen og Eskild Wehner.

Nyt lokalefællesskab i Storegade i Grenaa

Nu fire behandlere i Væksthuset

Tre nye behandlere med mange års terapeutisk erfaring har etableret sig sammen med psykolog Susanne Damborg i lokalefællesskabet Væksthuset, Storegade 21 i Grenaa. Susanne Damborg har selv drevet klinik på adressen siden 2010.
Der er åbent hus i Væksthuset fredag 16. januar klokken 14-16.

Forskellige kompetencer

Lise Lanken er autoriseret psykolog og tilbyder individuel terapi, rådgivning og supervision til voksne og unge.
“Jeg bruger samtalen som redskab. Sammen finder vi ud af, hvad du finder mest hjælpsomt i din situation. Jeg har specialiseret mig i systemisk og narrativ terapi, hvilket betyder, at jeg fokuserer på at afdække det, som giver mening og nye handlemuligheder for klienten. Dette giver efter min erfaring god mening for mennesker med stress, problemer i arbejdslivet, sorg, angst og anden krise.”
Lise Lanken har også instruktøruddannelse i mindfulness.
Eva-Britt Sørensen er uddannet familieterapeut og hypnoterapeut.
“Hypnoterapi er gavnlig til fobier, rygeafvænning, eksamensskræk og vægtreducering med mere. Man skal regne med 1-5 behandlinger. Børn har stor gavn af hypnose, der er effektiv ved sengevædning, hjemve med mere.”
Sygeplejerske Eskild Wehner har mere end 25 års erfaring i arbejdet med mennesker med psykisk sårbarhed og det psykiatriske behandlingssystem. Han har også undervisningserfaring fra sin ansættelse på Undervisningsafdelingen på Universitetshospitalet i Risskov. Gennem mange år har han været optaget af alternative behandlingsprincipper og tilbyder samtaler, hvor han sammen med sin klient laver en plan for det videre forløb.

SONY DSC

SONY DSC

Mange års klinisk erfaring

Susanne Damborg er autoriseret psykolog med mange års klinisk erfaring fra sit terapeutiske arbejde med børn, unge og voksne. Hun har anerkendte psykologfaglige efteruddannelser i kognitiv terapi, somatisk psykologi og psykodynamisk tegneterapeutisk krisepsykologi.
“Gennem samtaleforløb støtter jeg personen i arbejdet med at finde egne ressourcer til gavn både for den enkeltes trivsel og for de nære relationer. Jeg arbejder med samspil mellem krop og psyke, indsigt i egne tanke- og handlemønstre og opdagelse af nye handlemuligheder.”
Susanne Damborg oplyser, at hun har bred erfaring med trivselsproblemer, stress, belastningsreaktioner, akutte kriser, sorg, angst, depression, alvorlig somatisk sygdom, livskriser, samlivsproblemer og familierelaterede problematikker. Samt erfaringer som underviser og supervisor.

Publiceret 14 January 2015 13:00