Hans Jørgen Hitz, Titty Twisters, opfordrer sine MC-fæller til at melde sig som statister i filmen, gerne med MC’en.

Hans Jørgen Hitz, Titty Twisters, opfordrer sine MC-fæller til at melde sig som statister i filmen, gerne med MC’en.

Der skal findes statister til MC-film i Allingåbro

Filmoptagelser hos Titty Twisters i Allingåbro fredag 23. januar

Af
Anette Bonde

Ørsteds borgere må have gjort indtryk i filmbranchen, for efter deres indsats i forbindelse med TV2's udsendelsesrække om Ørsted Kro i efteråret har hele to filmhold allerede meldt deres interesse i det vestlige Norddjurs. I søndags var et optagehold i Gjesing kirke for at afslutte optagelser på en spillefilm, og nu går det løs hos mc-klubben Titty Twisters i Allingåbro. Her skal der fredag 23. januar optages scener til en novellefilm om en mc-klub, der skal holde en fest for et medlem, der har siddet i fængsel i otte år og netop er løsladt. Hans Jørgen Hitz, Titty Twisters, oplyser, at filmen vises i biografen og i tv senere.

Mænd, kvinder og børn

Der søges mænd, hvoraf de fleste skal være cirka 35-40 år, og enkelte mellem 40-60 år. Filmselskabet vil også gerne have kvinder med, der skal forestille koner/kærester til mændene, samt tre børn i alderen 10-12 år. Optagelserne kommer sandsynligvis til at foregå om eftermiddagen og om aftenen. Nogle statister skal også sætte dagtimerne torsdag af.
Honoraret er to biografbilletter pr. optagedag. Hvis man er interesseret i at deltage, kan man sende kontaktoplysninger og alder samt to billeder, ét af ansigtet og ét af fuld figur, til LB.statist@gmail.com.

Publiceret 12 January 2015 15:00