Tegneseriehæftet Goodwill nr. 15 “Det ottende rige” koster kr. 99,95 og kan købes på donovan-comics.dk.

Tegneseriehæftet Goodwill nr. 15 “Det ottende rige” koster kr. 99,95 og kan købes på donovan-comics.dk.

Ny tegneserie fra Donovan Comics i Skørring

Tegneseriehæftet Ridder Goodwill nr. 15 udkom 25. december

Af
Mogens Greve

Forlaget Donovan Comics i Skørring udgav 25. december et nyt tegneseriehæfte - Ridder Goodwill nr. 15 med titlen Det ottende rige. Det er igen Philippe Luguy, der svinger den detaljerige pen, mens Jean Leturgie står for den magiske historie om Goodwill, Kervin, Gimli og alle de andre.

Stjæler hans tid

Ridder Goodwill tror, han er ved at blive skør. Det er han heldigvis ikke. Desværre for ham er der i stedet tale om, at en eller anden stjæler hans tid.
Den femtende episode af Ridder Goodwill starter på troldkvinden Balkis' slot, hvor ridderen og hans trofaste ven Kervin hviler sig efter deres seneste eventyr i Antrim (nr. 14 - Vejen til Eliandysse).
Men pusterummet er meget kortvarigt, da det hurtigt viser sig, at Goodwill formentlig er offer for en forbandelse. Nogen eller noget, stjæler hans tid. For at bryde fortryllelsen, skal ridder Goodwill søge skjul et sted, der er beskyttet af de syv riger. Herefter er det op til Balkis, hendes søster Altais og en flok af deres magiske venner at bryde forbandelsen. Magi, action og humor - endnu et eventyr med Luguys mange detaljer.

Publiceret 11 January 2015 06:00