Anders Olsen er vendt tilbage til Nørre Djurs HK med brask og bram. Fredag aften scorede han syv mål, da hans hold besejrede Rougsø KFUM med 24-23. Arkivfoto: Lars Norman Thomsen

Anders Olsen er vendt tilbage til Nørre Djurs HK med brask og bram. Fredag aften scorede han syv mål, da hans hold besejrede Rougsø KFUM med 24-23. Arkivfoto: Lars Norman Thomsen

Håndbold - Jyllandsserien:

Trioen Olsen, Olsen & Ø gjorde forskellen i tæt lokalopgør

Nørre Djurs HK vandt beskedne 24-23 i fredagens hjemmekamp mod Rougsø KFUM, der bød hjemmeholdet trods i store dele af kampen

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nørre Djurs HKs håndboldherrer fik hevet en snæver 24-23 (12-11) sejr hjem i fredagens aftenkamp i Nørre Djurs Hallen mod Rougsø KFUM, der har den tidligere Nørre Djurs HK-træner Per Thomsen til at lede og fordele fra bænken.
"Momentvis leverede vi på et højt niveau, mens vi på andre tidspunkter lavede fejl på fejl og brændte de mest oplagte chancer," resumerer Nørre Djurs HKs holdleder Jakob Lunøe kampforløbet.
"Respekt for Rougsø KFUM, som flot spillede deres chance og var lige ved at snyde os for begge point."

Et gyldent kvarter

Efter en præstation på det jævne før pausen, fik hjemmeholdet hævet overliggeren betydeligt fra det 30. til det 45. minut.
"Det skyldes ikke mindst, at Jens Olsen tog fra i målet. Han spillede en strålende 2. halvleg," roser Jakob Lunøe.
Nørre Djurs HK bragte sig foran 21-15, men så gik der tilsyneladende gummiarm i den, og fem minutter før tid reducerede gæsterne til 21-20.
To hurtige mål fra hjemmeholdets side bragte imidlertid stillingen på 23-20, men gæsternes svarede prompte igen med to mål.
"Heldigvis kom vi på 24-22, før Rougsø KFUM fik reduceret til 24-23 med små ti sekunder igen. Vores rutinerede Morten Pedersen sørgede for at drible den hjem i de sidste sekunder," noterer Lunøe.

Tre mand strålede

Jens Olsen i målet, og Simon 'Ø' Østergaard og Anders Olsen i marken, begge scorede syv mål, var kampafgørende hos Nørre Djurs HK.
"Vores niveau har svinget for meget i de to første kampe efter nytår, og jeg er ikke i tvivl om, at vi kan spille klart bedre, men det bliver også nødvendigt i de kommende kampe, hvis vi skal være med, hvor det er sjovt," erkender Nørre Djurs HKs holdleder.
Hjemmeholdet brændte blandt andet tre straffekast og spillede tempoforladt i flere perioder.
Kasper Hansen var på ny med som andenmålmand. Han erstattede nyerhvervelsen Rasmus Henriksen (kommet fra Aastrup/Hammelev-Grenaa i vinterpausen).
André 'Topper' Nielsen, der var forhindret i midtugekampen mod Galten, var også med igen. Han erstattede Kenneth 'KK' Kristensen.
Nørre Djurs HK skal i kamp igen tirsdag 20. januar klokken 20.15 i Bellevuehallen i Risskov, hvor hjemmeholdet, VRI 2, er værter.

Kampfakta:

Jyllandsserien Herrer:

Nørre Djurs HK - Rougsø KFUM 24-23 (12-11)

Scorekort Nørre Djurs HK:

  • Simon 'Ø' Østergaard 7
  • Anders Olsen 7 (2)
  • Kenneth Hougaard 4
  • Martin 'Bondemanden' Jensen 3
  • Rasmus Bording 1
  • Henrik Pedersen 1
  • André 'Topper' Nielsen 1

Publiceret 09 January 2015 21:13