Poul Wrang, JHF kreds 4, overrakte sølvnål til Carl-Eric Pallesen i Grenaa Idrætscenter før jul.

Poul Wrang, JHF kreds 4, overrakte sølvnål til Carl-Eric Pallesen i Grenaa Idrætscenter før jul.

Hæder:

Sølvnål til en aktiv sølvræv

Carl-Eric Pallesen, en institution i Grenaa i årtier, blev før jul belønnet for sin store og engagerede indsats hos Grenaa Håndbold i mere end 40 år

Af
Af Lars Norman Thomsen

"Carl-Eric Pallesen har i mange år været en fast del af bybilledet i Grenaa, hvor den engagerede mand aldrig har været bange for at give en frivillig hånd med i alle mulige sammenhænge, hvor der har været bud efter frivillige hænder.
I Grenaa IF håndbold har han været engageret i mere end 40 år, og det blev han belønnet med før jul i form af en sølvnål, som Poul Wang, formand i kreds 4 i Jysk Håndbold Forbund, overrakte ham.
Håndboldafdelingen supplerede med en lækker kurv og en unik t-shirt.
Carl-Eric Pallesens cv over frivillige opgaver, som han har været involveret i er alenlang -   tæt på at have længde som en stangspringstang: bestyrelsesmedlem, sekretær, tidtager, bankohjælper/opråber/arrangør, kasserer, formand, sponsorudvalg, event/halbal-arrangør, havnefest, kræmmermarked, pinseturs-arrangør/chauffør, holdleder 2. division damer, revisor, speaker, konferencier plus et hav af småjobs.
Grenaa IF, FC Djursland og Aastrup/Hammelev har fortsat glæde af hans aldrig svigtende engagement. Senest har Carl-Eric Pallesen påtaget sig hvervet som næstformand i Grenaa Musik og Event Forening.
"Calle", som han hedder i Grenaa, blev udnævnt til æresmedlem sammen med Hans Ole Malfeld ved GIF's 100 års jubilæum."

Publiceret 08 January 2015 18:32