Arkivfoto.

Arkivfoto.

Basketball:

Feldballe kommer nu på øverste hylde

27-årige Christian Hansen, der har fået sin basket-opdragelse i Tåstrup Gymnastik Forenings basketafdeling, er netop blevet indlemmet i truppen af dommere som dømmer i landets bedste række, mændenes Basketliga

Af
Af Lars Norman Thomsen

Med virkning fra 2. januar er Christian Hansen blevet indlemmet i gruppen af de dommere som dømmer i mændenes Basketliga.
Christian Hansen er 27 år og bor i Aarhus. Han studerer til dagligt til skolelærer.
Æblet er ikke faldet langt fra stammen, idet Christian Hansens forældre, lærerparret Else Marie og Karl Anton Hansen, om nogen var med til at bringe basketball på landkortet i Tåstrup-Feldballe.
Karl Anton Hansen, der var lærer på Feldballe Skole, frem til skolens overgang til privatskole i skoleåret 2010/11, formåede at få stort set alt, hvad der kunne krybe og gå af børn og unge i lokalområdet til at spille basketball i TGF (Tåstrup Gymnastik Forening), og naturligvis også sønnike, da han kunne holde om en bold.
Christian Hansen har i denne sæson dømt i 1. Division Herrer og Dameligaen og er udtaget til at passe fløjten i damernes pokalfinale den 18. januar i Forum Horsens. Denne kamp bliver hans sidste damekamp for denne gang, inden det går løs i Basketligaen.
 

Publiceret 07 January 2015 12:18