FC Djurslands direktør Ronni Didriksen (th), der her ses sammen med initiativtageren til FC Djursland, Keld Overgaard Jensen, har fået nej fra Kolind-Perstrup til et kaffemøde. Foto: Lars Norman Thomsen

FC Djurslands direktør Ronni Didriksen (th), der her ses sammen med initiativtageren til FC Djursland, Keld Overgaard Jensen, har fået nej fra Kolind-Perstrup til et kaffemøde. Foto: Lars Norman Thomsen

Fodbold:

Kolind-Perstrup takker nej til kaffemøde med FC Djursland

En invitation fra FC Djurslands direktør Ronni Didriksen til Kolind-Perstrup og IF Midtdjurs om et kaffemøde i et forsøg på at bilægge indbyrdes stridigheder fra 2014 bliver ikke til noget

Af
Af Lars Norman Thomsen

Kolind-Perstrup Fodbold vil ikke deltage i et kaffemøde med repræsentanter for FC Djursland med henblik på at diskutere mulighederne i den elitesatsning på ungdomssiden, som FC Djursland lancerede i 2014.
FC Djurslands direktør Ronni Didriksen sendte umiddelbart efter nytår pr. mail en invitation til Kolind-Perstrup og IF Midtdjurs en invitation til et kaffemøde til de to klubber, der har holdsamarbejde på ungdomssiden hos både piger og drenge.

"Set i lyset af at vi nu er i 2015, synes jeg, vi skal begrave det forgangne års uenigheder, vi er alle blevet en del klogere på hinanden, og det skal vi bruge til at arbejde fremadrettet med at finde en model. hvor der er plads til både breddeklubber og den elitesatsning som FC Djursland er tænkt som, til gavn for ALLE klubber på Djursland, herunder også KPI og IFM," lød det blandt andet i invitationen fra Ronni Didriksen.
Kolind-Perstrup Fodbolds bestyrelsesmedlem, Jørgen Antonsen, har svaret tilbage pr. mail, at man i Kolind-Perstrup " (...) ikke finder grund til at afholde et møde, idet vi fortsat ikke agter at etablere holdsamarbejde med FC Djursland."

IF Midtdjurs har ikke besvaret henvendelsen, men i betragtning af, at klubben har holdsamarbejde med Kolind-Perstrup er det usandsynligt, at svaret vil være væsensforskelligt fra samarbejdspartnerens. 
  
 

Udtrådt af FC Djursland

Kolind-Perstrup udtrådte formelt af FC Djursland ved årsskiftet efter at have været med siden starten på fodboldoverbygningen.
Men reelt trådte Kolind-Perstrup ud allerede i sommerferien 2014. Det skete efter en længere holmgang om de metoder, som FC Djursland benyttede sig af i forhold til at kontakte ungdomsspillere i andre klubber, herunder Kolind-Perstrup og IF Midtdjurs. Inden da havde Kolind-Perstrup takket nej til at være en del af FC Djurslands elitesatsning på ungdomsfronten, fordi man foretrak at genoplive det gamle Djurs KMV-samarbejde fra 90'erne i samarbejde med IF Midtdjurs og Viking/Pindstrup under en ny hat.

Men her stoppede det ikke, for Kolind-Perstrup, IF Midtdjurs, TRIF og Ebeltoft IF valgte i forening at klage til DBU Jyllands Disciplinærudvalg over FC Djurslands metodevalg i jagten på lokale talenter.
Svaret fra samme Disciplinærudvalg tolkede de to parter, FC Djursland på den ene side, og de fire lokale klubber på den anden, vidt forskelligt, og siden fadede sagen ligeså stille ud uden, at der blev trukket en streg i sandet.
Ronni Didriksens nytårs-forslag med nu at kigge fremad og invitere til en dialog, bliver der heller ikke noget af.
 
 
 
 

null

Publiceret 04 January 2015 12:42