Arkivfoto

Arkivfoto

Ugelbølle:

Fyr løs og støt friskolen

Støtteforeningen for Ugelbølle Friskole sælger fyrværkeri til støtte af ekstra tiltag på friskolen

Af
Af Martin Schultz

Jo mere man fyrer løs nytårsaften, jo mere støtter man eleverne på Ugelbølle Friskole.
Det har været konceptet for det fyrværkerisalg, som Støtteforeningen har haft gennem de senere år.
”Vi sælger fyrværkeri fra H.C. Andersen Fyrværkeri, og vores udvalg går lige fra børnesortimentet og knaldperler og til farmands store batterier og raketter,” fortæller formand for Støtteforeningen for Ugelbølle Friskole, Nikolaj Wehner.
Bag fyrværkeriudsalget står frivillige fra især forældrekredsen i Støtteforeningen, som støtter Ugelbølle Friskole både praktisk og økonomisk.

Strenge regler

Salget foregår i år i fire dage fra 28.-31. december fra friskolens gymnastiksal på Langkær 2 i Ugelbølle. Udenfor på friskolens parkeringsområde er den store container placeret, hvor fyrværkeriet opbevares.
”De frivillige er med til at lave en god skilling til friskolen,” fortæller Nikolaj Wehner, som forsikrer, at selvom det er frivillige, som sælger fyrværkeriet, så overholdes alle de strenge regler for håndtering af fyrværkeri.
Gennem længere tid har Støtteforeningen arbejdet for at skaffe midler til færdiggørelse af friskolens gymnastiksal i den nyopførte skolebygning på Langkær. Men gymnastiksalen er nu blevet færdig, og derfor skal overskuddet i år gå til anlæggelsen af en multibane i tilknytning til skolen og den nye Ugelbølle Bypark.

Publiceret 29 December 2014 10:18