Syddjurs borgmester Claus Wistoft vil fortælle om Syddjurs Kommunes ny erhvervshandlingsplan, når han har erhvervslivet til nytårskur tirsdag 6. januar 2015. Foto: Lars Norman Thomsen

Syddjurs borgmester Claus Wistoft vil fortælle om Syddjurs Kommunes ny erhvervshandlingsplan, når han har erhvervslivet til nytårskur tirsdag 6. januar 2015. Foto: Lars Norman Thomsen

Nytårskur:

Syddjurs borgmester klar med peptalk til erhvervslivet

Claus Wistoft inviterer tirsdag 6. januar erhvervslivet i Syddjurs på morgenbrød, sigtekorn og et indlæg om blandt andet Syddjurs Kommunes nys godkendte erhvervhandlingsplan

Af
Af Lars Norman Thomsen

"Det skal være enkelt og overskueligt for erhvervslivet at komme i kontakt med Syddjurs Kommune.
Erhvervsledere, som ønsker at komme i dialog med Syddjurs Kommune, skal opleve, at uanset i hvilket ærinde de henvender sig, og hvilken indgangsdør de måtte vælge, så bliver deres henvendelse taget alvorligt, og de vil hurtigt og smidigt blive bragt i kontakt med en medarbejder, der kan hjælpe dem. Vi vil kort og godt efterleve princippet om ”no wrong door”.
Sådan lyder generalklausulen/indgangsbønnen i Syddjurs Kommunes erhvervshandlingsplan for de kommende år, som byrådet netop har vedtaget.
Erhvervshandlingsplanen bliver et af temaerne, når borgmester Claus Wistoft (V) fortsætter traditionen med at invitere til nytårskur for erhvervslivet i Syddjurs Udviklingsparks lokaler i Mørke tirsdag 6. marts klokken 7.30 - 9.
Borgmesteren lover dog kun at tale i overskrifter, selv om erhvervshandlingsplanen i omfang kan måle sig med en skønlitterær roman.
"Vi satser på at lave et arrangement i lighed med sidste år med tre korte og relevante indlæg og herefter servere kaffe og rundstykker og ikke mindst give rigeligt med plads til at netværke," forsikrer Claus Wistoft.
Syddjurs Kommunes erhvervshandlingsplan kan læses i sin helhed ved at klikke herunder:
http://www.syddjurs.dk/sites/default/files/acadre/Files_2284_4149379/Erhvervshandlingsplan_endelig.doc.pdf
 
 

Publiceret 29 December 2014 14:02