Rasmus Grønberg Hansen, tidligere ungdomsspiller i IF Midtdjurs, er færdig i Hobro. Han flytter med familien til København. Arkivfoto: Lars Norman Thomsen

Rasmus Grønberg Hansen, tidligere ungdomsspiller i IF Midtdjurs, er færdig i Hobro. Han flytter med familien til København. Arkivfoto: Lars Norman Thomsen

Fodbold:

Tidligere Midtdjurs spiller på kort visit i Hobro

Rasmus Grønberg Hansen har fået ophævet kontrakten med Superligaens darling, fordi familien flytter til København

Af
Af Lars Norman Thomsen

28-årige Rasmus Grønberg Hansen, der har en fortid som ungdomsspiller i IF Midtdjurs og før da i Viking Pindstrup, får sin kontrakt med superligaklubben Hobro IK ophævet ved årsskiftet.
Kontrakten kom i stand i september 2014, hvor Rasmus Grønberg Hansen var transferfri, og var gældende frem til juni 2015.
"Jeg har været rigtig glad for min tid i Hobro, hvor jeg har oplevet et fantastisk omklædningsrum samt gode mennesker i omgivelserne. Hobro er en unik klub med fantastiske værdier. Desværre har en kombination af manglende spilletid og familiære årsager gjort, at jeg søger videre i min karriere,” siger Rasmus Grønberg Hansen til Hobro IKs hjemmeside.
”Det er med beklagelse, at vi må sige farvel til en dygtig spiller, som vi har været meget glade for. Rasmus Grønberg Hansen har haft en meget professionel indstilling til tingene og har været med til at højne træningsniveauet i truppen. Vi har efterkommet et ønske fra Rasmus om at blive løst fra kontrakten, da familien flytter til København,” siger sportschef Jens Hammer Sørensen til samme hjemmeside.
Den tidligere Midtdjurs spiller er noteret for fire førsteholdskampe i efteråret for Hobro, de tre som indskiftningsspiller i Superligaen og enkelt pokalkamp som starter.

Samlet er det blevet til 121 Superliga-kampe i karrieren for klubberne FC Midtjylland, SønderjyskE og Randers FC.
 
 
 

null

Publiceret 29 December 2014 11:43