Kasper Kempel, her i KPI-trøje, overvejer andre muligheder efter, at det glippede med en kontraktforlængelse i Skive. Arkivfoto: Lars Norman Thomsen.

Kasper Kempel, her i KPI-trøje, overvejer andre muligheder efter, at det glippede med en kontraktforlængelse i Skive. Arkivfoto: Lars Norman Thomsen.

Fodbold:

Kasper Kempel overvejer Danmark og Norge

Den tidligere Kolind-Perstrup angriber fik nej til kontraktforlængelse i Skive og er nu på jagt efter ny klub

Af
Af Lars Norman Thomsen

Kasper Kempel, 20, forhenværende ungdomsspiller i Kolind-Perstrup, benytter nytårsdagene til at overveje sin fodboldmæssige fremtid efter, at kontrakten med Skive i NordicBet Ligaen ikke blev forlænget.
Kasper Kempel underskrev en halvårskontrakt med Skive umiddelbart efter sommerferien 2014, men skibonitterne ønskede ikke at forlænge den yderligere.
Den teknisk dygtige angriber med de slangeagtige bevægelser, det lave tyngdepunkt og det lynhurtige antrit nåede kun at være med i en kamp på Skives bedste hold (mod Fredericia), og det har skuffet ham.
"Jeg føler ikke, at jeg for alvor fik chancen, selvom jeg gjorde det godt til træning og var blandt de bedste de sidste par måneder," siger Kasper Kempel.
Han vil nu tænke sig godt om, før han beslutter sig for, hvor den videre fodboldvej skal gå hen.
Kasper Kempel, der spillede to år hos AGF i landets bedste U19 liga, før han som førsteårs senior skiftede til Aarhus Fremad i 2. division Vest, har fået følere fra flere danske klubber og tre norske.
"De tre norske klubber kunne godt være interessante for en type som mig, men jeg har ikke besluttet mig endnu," understreger han.

null

Publiceret 29 December 2014 16:42