Formand Jan Fischer og den øvrige bestyrelse i Hornslet Idræts- og Kulturcenter arbejder på at finde en afløser for den fritstillede centerchef.

Formand Jan Fischer og den øvrige bestyrelse i Hornslet Idræts- og Kulturcenter arbejder på at finde en afløser for den fritstillede centerchef.

Hornslet:

Bestyrelse arbejder hårdt for at finde afløser for centerchef

Hornslet Idræts- og Kulturcenter har fritstillet centerchefen og arbejder nu på en ny løsning

Af
Mogens Greve

En enig bestyrelse i Hornslet Idræts- og Kulturcenter valgte onsdag 17. december at fritstille centerchef Carsten B. Jakobsen, der startede i jobbet 1. oktober 2014.
Der var ellers store forventninger til, at Carsten B. Jakobsen kunne give den selvejende institution ny fremdrift, ikke mindst økonomisk, men bestyrelsen i Hornslet Idræts- og Kulturcenter besluttede onsdag at fritstille ham pr. 31. december 2014, altså inden for prøveperioden på tre måneder i henhold til Funktiononærloven.

Flere henvendelser

Bestyrelsesformand i Hornslet Idræts- og Kulturcenter, Jan Fischer. fortæller, at bestyrelsen nu arbejder på højtryk for at finde en løsning - og blandt andet har kontakt med DGI.
Siden fritstillingen blev kendt, er der kommet flere henvendelser fra interesserede personer, og man vil også se på eventuelle emner i bunken af ansøgninger fra dengang, Carsten B. Jakobsen blev ansat som centerchef.
”Vi håber på at kunne have en løsning klar til 1. februar,” siger Jan Fischer som ikke udelukker en ny ansøgningsrunde og en genovervejning af den profil, man søger.
”Flere fra Hornslet IF har tilbudt hjælp med dagligdagens praktiske opgaver, indtil der er fundet en ny person, og det er selvfølgelig rigtig dejligt.”

Publiceret 23 December 2014 13:00