Carsten B. Jakobsen er blevet fritstillet som centerchef i Hornslet Idræts- og Kulturcenter. Arkivfoto

Carsten B. Jakobsen er blevet fritstillet som centerchef i Hornslet Idræts- og Kulturcenter. Arkivfoto

Fyring:

Centerchef i Hornslet Idræts- og Kulturcenter fritstillet

En enig bestyrelse i Hornslet Idræts- og Kulturcenter valgte onsdag at fritstille centerchef Carsten B. Jakobsen, der startede i jobbet1. oktober 2014.

Af
Af Lars Norman Thomsen

Der var store forventninger til, at Carsten B. Jakobsen som nyansat centerchef i Hornslet Idræts- og Kulturcenter kunne give den selvejende instituion ny fremdrift, ikke mindst økonomisk.
Ansættelsesperioden blev imidlertid kort for Carsten B. Jakobsen, der startede i jobbet 1. oktober 2014.
Bestyrelsen i Hornslet Idræts- og Kulturcenter besluttede onsdag at fritstille ham pr. 31. december 2014, altså inden for prøveperioden på tre måneder i henhold til Funktinonærloven.
"Jeg kan kun bekræfte, at en enig bestyrelse har valgt at fritstille centerchefen inden for prøveperioden, og ellers har jeg ingen kommentarer," siger bestyrelsesformand i Hornslet Idræts- og Kulturcenter, Jan Fischer.
Bestyrelsen holder et bestyrelsesmøde fredag 19. december klokken 15 med det formål at få drøftet den fremtidige ledelse af Hornslet Idræts- og Kulturcenter.
"Jeg har ansvaret, indtil en ny leder er ansat, og vi har DGI Østjylland med på sidelinjen," siger Jan Fischer.
Netop DGI Østjylland var tilknyttet det forløb, som interessenterne i Hornslet Idræts- og Kulturcenter kørte i foråret 2014 for at afklare fremtiden for stedet.
Carsten B. Jakobsen, som bor i Ebeltoft og har en fortid som chef i hotelbranchen og også har været centerchef for Fuglsøcentret & DGI Karpenhøj Natur- og Friluftscenter, blev valgt blandt 26 ansøgere.
 

Publiceret 19 December 2014 11:28