Julemarked:

Designer rykker ved julens traditioner

Midt i Djurslands landlige idyl klemmer et anderledes designer julemarked sig ind mellem julerierne

Af
Mogens Greve

Som et alternativ til det store antal ”traditionelle” julemarkeder inviterer industriel designer og keramiker Julie Damhus lørdag 13. december til et anderledes julemarked i landlige omgivelser på Nørreled 34 i Skørring.
”Jeg flyttede for et år siden til Skørring med min mand, og vi vil nu forsøge at skabe et hyggeligt designmarked i vores lader, som har et helt andet niveau end de mange andre julestuer rundt om,” fortæller Julie Damhus.
”På markedet kommer der 19 designere og kunsthåndværkere lige fra København, Aarhus, Designskolen Kolding, Arkitektskolen Århus og lokalområdet og fylder laden med spændende og anderledes julegaveideer, unika design og godt håndværk.”
Man finder på markedet blandt andet keramik, lædervarer, tasker, smykker, bagværk, juletræer, forfriskninger, antik, pileflet, strik, illustrationer og spændende design.
Desuden udstiller pottemager Lars Kähler, som er 5. generation af Kähler familien.Udstillerne kan besøges med et varmt glas gløgg i hånden og hyggelig julemusik i ørerne, mens børn og barnlige sjæle måske foretrækker en afstikker på en traktortur.
Ejendommen på Nørreled 34 i Skørring husede tidligere Den Lokalhistoriske Samling, som nu er flyttet til Herskabsstalden ved Rosenholm Slot.

Designer julemarked i Skørring

Nørreled 34 i Skørring
Lørdag 13. december kl. 10-17
Se også juliedamhus.blogspot.dk

Publiceret 11 December 2014 16:45