PR electronics lægger navn til ny kunstgræsbane

Røndes nye kunstgræsbane kommer til at hedde PR electronics Park - eller PR Park i daglig tale

Af
Af Martin Schultz

Det nye kunstgræsanlæg ved Rønde Idrætscenter danner en flot indkørsel til Rønde fra Aarhus-siden, og 40 års jubilaren PR electronics vil godt lege med.
Elektronikvirksomheden i Følle har nemlig købt retten til navnet på kunstgræsanlægget, som derfor fremover kommer til at hedde PR electronics Park, som forventes at blive til PR Park i daglig tale.

Vil være synlig

Erhvervelsen af navnesponsoratet er udtryk for en ny sponsorstrategi hos en af lokalområdets helt store erhvervsvirksomheder.
“Vi har tidligere givet lidt til højre og til venstre i mindre portioner, men fremover vil vi samle vores sponsorater i større portioner,” siger adm. direktør Kim Rasmussen, PR electronics.
Den højteknologiske virksomhed er også klar til at profilere sig mere i lokalsamfundet, fordi det er vigtigt at være synlig i forhold til rekrutteringen af nye medarbejdere.
“Mange af vores medarbejdere i produktionen kommer fra lokalsamfundet, men også hvad angår rekrutteringen af de højtuddannede medarbejdere i udviklingsafdelingen er det vigtigt, at vi er en synlig virksomhed,” siger Kim Rasmussen.

Stor interesse for banen

Med PR electronics som navnesponsor har foreningen Rønde Kunstgræs fået en flyvende start på sit sponsorarbejde.
Også på banen bliver der spillet flittigt, og der er allerede godt bud efter spilletid på anlægget fra flere sider.
“Både TRIF, Rønde Efterskole, Handelsgymnasium Rønde og Kalø Landbrugsskole bruger banen, og der begynder også at være efterspørgsel fra omegnsklubber,” siger forstander på Rønde Efterskole, Gorm Skovsgaard, som for foreningen Rønde Kunstgræs står for bookingen af spilletid på den nye kunstgræsbane.
“Vi håber, at mange foreninger og institutioner vil være med til at tage ejerskab til den nye kunstgræsbane,” siger Gorm Skovsgaard.
Selv om der bliver spillet på fuld tryk på banen, så forventes PR electronic Park først indviet og officielt navngivet sidst i januar.

Publiceret 10 December 2014 08:58