Karen Clausen havde ikke selv mulighed for at deltage i arrangementet. Hendes mand modtog derfor prisen på vegne af hende.

Karen Clausen havde ikke selv mulighed for at deltage i arrangementet. Hendes mand modtog derfor prisen på vegne af hende.

Norddjurs:

Makkerpar deler æren som Årets Frivillig 2014

Frivilligt arbejde på Plejecenter Violskrænten er belønnet med årets frivillighedspris

Af
Mogens Greve

Karen Clausen og Gitte Salomonsson fungerer som et uadskilleligt team i deres frivillige indsats på Plejecenter Violskrænten i Grenaa og var derfor sammen blevet indstillet til prisen som Årets Frivillig 2014. Blandt de mange kandidater til prisen stak Karen Clausen og Gitte Salomonsson ud som noget særligt.
Karen Clausen blev frivillig for 16 år siden, mens Gitte Salomonsson kom til for ni år siden, og det er ikke kun deres arbejde med at lave arrangementer for de ældre, der giver glæde.
”Det er i høj grad selve mødet med Karen og Gitte, der gør de to til noget særligt. Ledelse, personale, medfrivillige og beboere siger, at Karen og Gitte er utrolig engagerede, omsorgsfulde og altid smilende og imødekommende,” sagde formand for voksen- og plejeudvalget, Lars Møller, i sin tale ved overrækkelsen.
Han kunne fortælle, at Karen og Gitte ofte kommer på Violskrænten flere gange om ugen, hvor de blandt andet afholder mandagssang, onsdagshygge, søndagscafé og bankospil.
Overskuddet fra arrangementerne går ubeskåret til anskaffelse af ting, beboerne ønsker sig.
De har blandt andet kunnet glæde sig over en elektrisk pejs og nye sangbøger.

Publiceret 08 December 2014 09:45