Folketingsvalg - debat:

Venstres falske symfoni

Af Carsten Bech, Folkeingskandidat Radikale Venstre, Djurskredsen:

"Venstre er på slingrekurs med DR’s underholdningsorkester. Venstre vil spare på DR. Her blev de imødekommet, da de indgik aftale med regeringen om at afskaffe erhvervslicensen. En god håndsrækning til erhvervslivet.
Aftalen betød at der skulle spares 75 mio. kroner i DR. Penge falder ikke ned fra himlen, så selvfølgelig skal noget skæres væk, når der er færre penge. Bestyrelse og ledelse, der er ansvarlige for DR’s drift, valgte at lukke underholdningsorkestret. Nej nej - siger Venstre, pengene skal findes ’et andet sted’. Hvor har Venstre til gengæld ikke noget bud på.
Venstre lover, at de vil spare en mange milliarder i det offentlige og give skattelettelser. Mange virksomheder har allerede fået lovning på, hvilke skatter der skal lettes. Besparelserne vil Venstre til gengæld ikke fortælle om. Det virker lidt for nemt. Når Venstre ikke kan stå på mål for en besparelse i DR, så er spørgsmålet om erhvervsledere og skatteydere, kan stole på, at de kan stå på mål, for for alle de andre skattelettelser de lover."

Publiceret 07 December 2014 16:09