Poul Ulrik Madsen på det offentlige areal på Følle Strand, hvor græsset er meterhøjt om sommeren. Foto: Lars Norman Thomsen

Poul Ulrik Madsen på det offentlige areal på Følle Strand, hvor græsset er meterhøjt om sommeren. Foto: Lars Norman Thomsen

Følle Strand:

Græsset er underligt højt om sommeren

Sommerhusejer undrer sig over, at kommunen ikke passer det offentlige areal ved Følle Strand

Af
Af Lars Norman Thomsen

På sidste uges byrådsmøde var Poul Ulrik Madsen, Rønde, mødt op for at høre, om kommunen var på vej med et svar på et spørgsmål, som han tidligere har stillet vedrørende pasningen, eller mangel på samme, af det offentlige areal ved Følle Strand.
Poul Ulrik Madsen ejer et sommerhus nær det offentlige areal, der strækker sig fra den offentlige toiletbygning nær stranden og hen til det, der i folkemunde er døbt Mors Hus.
"Om sommeren gror der meterhøjt græs på arealet, og det ser ikke godt ud for en kommune som gerne vil have turister på besøg," siger Poul Ulrik Madsen.

Billeder i Wistofts skuffe

Poul Busk Madsen forklarede på byrådsmødet, at han tidligere har afleveret fotos til tidligere borgmester Kirstine Bille (SF) fra en sommerperiode, ligesom han har talt med både nuværende borgmester Claus Wistoft og Liberal Alliances Per Zeidler om problemet.
Claus Wistoft har ikke set de pågældende fotos, men Kirstine Bille kunne fortælle, at de rent faktisk lå i hans skrivebordsskuffe på rådhuset.
Poul Ulrik Madsen siger til Lokalavisen, at han har snakket med folk fra kommunens vejafdeling om pasningen af området.
"De sagde til mig, at det var et spørgsmål om økonomisk prioritering, og at Følle Strand var nedpriorieret i forhold til Ebeltoft."

Borgmesteren lover et hurtigt svar

Borgmester Claus Wistoft (V) erkender, at det ikke er godt, når en borger har henvendt sig til kommunen med et spørgsmål og efter lang tid selv må rykke for et svar, som det er tilfældet med Poul Ulrik Madsen.
"Jeg kan ikke svare på, om pasningen af det offentlige areal ved Følle Strand ikke er tilstrækkelig om sommeren. Det handler sikkert om økonomisk prioritering, men jeg kan love Poul Ulrik Madsen, at han snarest vil få tilsendt et svar på skrift," siger Claus Wistoft, der forventer, at der vil være skærpet opmærksomhed om netop pasningen af det omtalte  areal ved Følle Strand næste sommer.

Publiceret 04 December 2014 09:27