Torsdag mødes lokale musikere til en ny omgang Taste of Jam i Kulturhuset Pavillonen.

Torsdag mødes lokale musikere til en ny omgang Taste of Jam i Kulturhuset Pavillonen.

Jamsession:

Musikere mødes og sød musik opstår

Torsdagens Taste of Jam i Kulturhuset Pavillonen i Grenaa er målrettet lokale musikere på alle niveauer

Af
Af Lars Norman Thomsen

Taste of Jam er en hyggelig og jordnær jamsession for musikere, som bliver afholdt i Kulturhuset Pavillonen torsdag 4. december. Den er arrangeret af Aktørerne i Arresten i samarbejde med Pavillonen, DMF, Kulturskolen og UngNorddjurs.
Hovdemanden bag er Jens Brink Larsen, og drømmen er at forbedre musikmiljøet i Norddjurs ved at nedbryde grænserne og afstanden mellem musikerne.
Derfor er Taste of Jam også for både unge og gamle - musikken har ingen aldersgrænser.

Alle kan være med

Taste of Jam giver musikere mulighed for at være sammen om deres fælles musiske interesse i et fælleskab "rundt om" musikken, hvor musikere kan komme og optræde uden nødvendigvis at have et fast band.
Det er for alle musikere, på alle niveauer, så at musikerne i hele kommunen kan mødes og jamme sammen, understreger initiativtagerne.

Afslappet og hyggeligt

Ideen med Taste of Jam er, at det skal foregå i en afslappet og hyggelig atmosfære. Derfor vil scenen også være rykket ud på gulvet i Pavillonens gamle sal, så oplevelsen bliver mere intens og imødekommende for både musikere og tilhørere.
Der har tidligere været afholdt fire Taste of Jam arrangementer, som har været pæne succeser med op mod 30 deltagende musikere.

Publiceret 03 December 2014 11:35