Trænerduoen i Nørre Djurs HK, Jan Mathiesen og Erik Flak Jørgensen, der har flankeres af repræsentanter for Nørre Djurs HK, Peter Schumacher (yderst tv.) og Kurt Sørensen (yderst th.), har forlænget kontrakten med landsbyklubben, så den gælder yderligere tre sæsoner. Arkivfoto.

Trænerduoen i Nørre Djurs HK, Jan Mathiesen og Erik Flak Jørgensen, der har flankeres af repræsentanter for Nørre Djurs HK, Peter Schumacher (yderst tv.) og Kurt Sørensen (yderst th.), har forlænget kontrakten med landsbyklubben, så den gælder yderligere tre sæsoner. Arkivfoto.

Håndbold:

Nørre Djurs HK har papir på trænere tre år mere

Udtalt spillerønske bag langtidskontrakt til herreseniortrænere

Af
Af Lars Norman Thomsen

Tilfredsheden med det arbejde, som trænerduoen Erik Flak Jørgensen og Jan Mathiesen udfører for de bedste herreseniorspillere i Nørre Djurs HK, er så stor, at klubledelse og trænere er blevet enige om at forlænge samarbejdet med endnu tre år, så den nuværende aftale, der udløber med udgangen af denne sæson i april 2015, nu gælder til april 2018.
"Spillerne er kommet til os i bestyrelsen og talt varmt for, at vi skulle få en længerevarende aftale på plads med Erik og Jan, der virkelig har formået at få banket en træningskultur op at stå, som spillerne er meget begejstrede for," siger Peter Schumacher fra Nørre Djurs HKs bestyrelse, hvor han har det primære ansvar for seniorafdelingen.

Talentfuld trup

Der er fast mellem 22 og 30 mand i træningslokalet, når Erik Flak Jørgensen og Jan Mathiesen kalder til samling tirsdag og torsdag, og det på trods af, at flere spillere har været forhindret på grund af arbejde eller skader.
“Mikkel Eriksen er lige blevet opereret igen og bliver ikke spilleklar før tidligst næste år til august, mens spillere som David Bundgaard, Kenneth Kristensen og René Høyer på grund af skæve arbejdstider har problemer med at nå træningen,” siger Peter Schumacher, der imidlertid ser fortrøstningsfuldt på fremtiden for herreseniortruppen.
“Det er også i det lys, at man skal se kontraktforlængelsen med Erik og Jan,” understreger Peter Schumacher.
“Vi har en virkelig talentfuld trup, når vi næste år kan disponere over hovedparten af de nuværende U18 spillere som skal have ro til at udvikle sig yderligere, og det vil Erik og Jan være den perfekte duo til at sikre.”

Forsigtig målsætning

Efter sidste sæsons nedrykning fra 3. division har Nørre Djurs HK været indstillet på at bruge et par år på at få genopbygget et slagkraftigt hold i Jyllandsserien, og det er også gået efter planen hidtil.
"Vi er sikre på efter jul at skulle spille med om oprykning til 3. division, og lige nu handler det om at sikre det bedste udgangspunkt inden rækkerne ombrydes. Nummer et i efteråret får nemlig to point med over, mens nummer to får et enkelt," forklarer han.
I øjeblikket er Nørre Djurs HK nummer to, men en sejr torsdag aften over rækkens nummer 1, Svenstrup Godthåb, hjemme i Nørre Djurs Hallen vil lige pludselig bringe førstepladsen nærmere, mens et nederlag øger faren for, at rækkens nummer tre, Dronningborg, presser sig op på andenpladsen. Der resterer to spillerunder.

Sådan afvikles Jyllandsserien 2014/15:

Der spilles med ombrydning og mulighed for oprykning til 3. division, efter sæsonen. Nedrykning til serie 1 kan ske 2 gange, altså efter 1. og 2. halvdel af turneringen. 

1. runde (efterår 2014):

 • 60 hold placeres geografisk i 10 puljer.
 • Nr. 1 "tjener" 2 bonus point til 2. runde.
 • Nr. 2 "tjener" 1 bonus point til 2. runde.
 • Nr. 6 rykker ned i kredsens serie 1.
 • Hver kreds stiller med 1 oprykker + (2 ekstra efter nuværende fordelingsberegning)

2. runde (forår 2015):

 • Holdene med 2 bonus point placeres i 10 forskellige puljer.
 • Holdene med 1 bonus point placeres i puljer, hvor de IKKE har været i pulje med holdet der har 2 bonus point tidligere.
 • De øvrige hold placeres geografisk. Nr. 1 i de 10 puljer rangeres efter point m.v. efter gældende regler.
 • De 8 bedste rykker op i 3. division.
 • Nr. 9 og 10 spiller op-/nedspil mod nr. 10 fra 3. division
 • Nr. 6 rykker ned i kredsens serie 1.

Publiceret 03 December 2014 13:41